Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Αρχίσαμε να τους κρύβουμε τον ήλιο

 Γιάννης Μακριδάκης   Ο καθηγητής Γ. Κατρούγκαλος έκανε χθες βράδυ στην “Ανατροπή” ένα πολύ γρήγορο σεμινάριο φυσικής καλλιέργειας στην κοινωνία.
Με την ηρεμία του σπορέα, που πηγάζει από την συνειδητοποίηση ότι το οικοσύστημα της κοινωνίας, αυτή η κοινωνική πολυκαλλιέργεια δηλαδή, έχει τους ρυθμούς της και τους μηχανισμούς της για να προχωρεί και να εδραιώνει τη ζωή, νομιμοποιώντας ή αχρηστεύοντας ψηφισθέντες νόμους, επαναστατώντας με κάθε τρόπο ενάντια...
στην θεσμοθετημένη βία και στις παραβιάσεις του Συντάγματος, το οποίο αποτελεί την απόλυτη Αρχή που την διέπει, προέβη χθες βράδυ σε μια μαζική σπορά ανάμεσα σε υποτροπιάζοντα “ζιζάνια”, τα οποία λόγω του ότι έχουν κάνει τον κύκλο τους και σαπίζουν πλέον, βρίσκονται στην πιο δυνατή τους στιγμή, δηλαδή στην προσπάθεια να απαναπαραχθούν κι αυτά και να επανακατακτήσουν τον χώρο.
Οι μαζικές, οι αλλεπάλληλες όμως σπορές που κάνουμε όλοι μαζί οι φυσικοί κοινωνικοί καλλιεργητές, που όσο πάμε και πληθαίνουμε, συν κάποιες τέτοιες στρατηγικής σημασίας ενέργειες κατατρόπωσης των “ζιζανίων”, όπως η χθεσινή του κ. Κατρούγκαλου, είναι ακριβώς η αποδεδειγμένα πιο επιτυχής στην διάρκεια του χρόνου, μέθοδος καταπολέμησής τους.
Είναι φανερό πλέον ότι αρχίσαμε να τους κρύβουμε τον ήλιο και να τους πνίγουμε.
Το δείχνουν πεντακάθαρα οι εκνευρισμένες σπασμωδικές αντιδράσεις τους…
http://www.thepressproject.gr/article/48586/Katrougkalos-enantion-paranoias-simeiosate-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: