Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζουμε- Κλιμακώνουμε με απεργίες διαρκείας και κοινό Αντιφασιστικό αγώνα

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ- ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ  ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΤΩ Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ –ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!....


Μετά τις μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις και τις συγκλονιστικές αντιφασιστικές διαδηλώσεις στο Κερατσίνι και σε όλη την Ελλάδα την περασμένη βδομάδα, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε ακόμα πιο αποφασιστικά.
Η άθλια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που σπέρνει τη φτώχεια και τις απολύσεις εφαρμόζοντας τα μνημόνια της τρόϊκας και των τραπεζιτών είναι υπεύθυνη και για την κάλυψη και την προστασία των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Πρέπει και μπορούμε να τους ανατρέψουμε! Στηρίζοντας και απλώνοντας τις απεργίες σε όλους τους χώρους και συνδέοντας τα αιτήματα ενάντια στις απολύσεις και τα κλεισίματα με τα αιτήματα που απομονώνουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και απαιτούν να σταματήσει η πολύμορφη στήριξή τους από τους κρατικούς προστάτες τους.
  • Όλες και όλοι στις απεργιακές φρουρές έξω από τα σχολεία και στις συνελεύσεις των εκπαιδευτικών για να εξασφαλίσουμε την συνέχεια της απεργίας διαρκείας. Συμμετέχουμε στο πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 25/9 στη 1 μμ στα Προπύλαια.
  • Όλες και όλοι στην Πανεργατική απεργία την Τρίτη 24/9, 10.30 πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Προσυγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ 10 πμ Προπύλαια. 
  • Όλες και όλοι στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που καλούν συνδικάτα, αντιρατσιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς την Τετάρτη 25/9 στις 6μμ στο Σύνταγμα και στην πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Προσυγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ 5 μμ Σταδίου – Άγαλμα Κολοκοτρώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: