Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέχει Σκατά

Έξω φρενών έχουν γίνει οι δημοσιογράφοι με την χρυσή αυγή για το δούλεμα που τους ρίχνει εδώ και τρία χρόνια . Από τότε δηλαδή που η νεοναζιστική συμμορία βγήκε από τους υπονόμους και άρχισε να κυκλοφορεί ανάμεσα μας ....

Γιατί οι δημοσιογράφοι είχαν πειστεί ότι οι νεοναζί είναι καλά παιδιά . Από σπίτι . Περνάνε τις Ελληνίδες γιαγιάδες απέναντι στον δρόμο , μοιράζουν κανένα κρεμμύδι σε Έλληνες φτωχούς , κάνουν τον σταυρό τους και τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο δυνατά αν και λανθασμένα . 


Μέχρι και πρωτοσέλιδα τους είχαν κάνει διαφημίζοντας το life style του χρυσαυγίτη . Του χρυσαυγίτη της διπλανής πόρτας . 

Μόνο που ο χρυσαυγίτης δεν κατάλαβε τι σημαίνει να κάνεις μπίζνες με τα media . Σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν μέχρι να πεις κύμινο . Όσο είσαι στην μόδα και ανεβάζεις την τηλεθέαση , όλα μέλι γάλα . Όχι όμως να ξεφύγεις από τα όρια . Όχι και μαχαίρι , όπως είπε η μπατσίνα Αγγελική . Να κοπανάς κανέναν Πακιστανό πάει και έρχεται , όπως σκέφτηκε η μπατσίνα Αγγελική . Αλλά να σκοτώσεις πάει πολύ . Ακόμα και για τα αιμοδιψή media . Ακόμα και για την μπατσίνα Αγγελική .

Γιατί το να σκοτώνεις δεν είναι political correct

Και τώρα μαθαίνουν οι δημοσιογράφοι  για φονιάδες , παραστρατιωτικούς , σχέσεις με τη αστυνομία . Και νοιώθουν αδικημένοι . Πολύ αδικημένοι . Αφού τους κορόιδεψαν .

Άρχισαν λοιπόν οι δημοσιογράφοι να πέφτουν από τα σύννεφα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις . Βρέχει δημοσιογράφους  , σου λέω . Και πέφτουν με γρήγορο ρυθμό . Κατακλυσμός γίνεται . Πρόσεχε μην φας κανέναν στο κεφάλι και σε αφήσει σέκο .

Μόνο που οι πρόσφατες αποκαλύψεις δεν είναι και τόσο πρόσφατες . Έχουν σιτέψει αφού βρίσκονται εκτεθειμένες τα τελευταία τριάντα χρόνια , από τότε δηλαδή που δημιουργήθηκε η συμμορία των νεοναζί . 

Η μπόρα δυνάμωσε . Μαζί με τους δημοσιογράφους , πέφτουν από τα σύννεφα και οι πολίτες . Βρέχει πολίτες , σου λέω . Οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της χρυσής αυγής . Οι οποίοι δεν ήξεραν , δεν διάβαζαν , δεν άκουγαν . Αλλά τώρα έμαθαν , διάβασαν , άκουσαν . Χάρη στον ΣΚΑΙ και στο Mega . Ας είναι καλά τα παιδιά του Μπόμπολα και του Αλαφούζου που μας άνοιξαν τα μάτια .

Βρέχει δημοσιογράφους και πολίτες αγανακτισμένους . Βρέχει σκατά , σου λέω .

Έτσι λοιπόν η πατριωτική οργάνωση μετατράπηκε σε ένα μόρφωμα . Ο αρχηγός έγινε εφάμιλλος του Χίτλερ ,και ο πατριωτισμός ήταν τελικά ναζισμός . 

Και ο δημοσιογράφος ; Τι έγινε ο δημοσιογράφος ;

Ο δημοσιογράφος παρέμεινε δημοσιογράφος . Περιμένοντας τον επόμενο φίρερ που θα αναδείξει .

Και ο πολίτης ; Τι έγινε ο πολίτης ;

Ο πολίτης παρέμεινε αγανακτισμένος περιμένοντας τον επόμενο φίρερ που θα αναδειχθεί.
  πηγη:Τα κουρέλια τραγουδάμε ... ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: