Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝΔΙΑ GO HOME… και πάρε μαζί σου τις ρατσιστικές πολιτικές της ΝΔ

 ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
Αθήνα 23/09/2013
ΔΕΝΔΙΑ GO HOME… και πάρε μαζί σου τις ρατσιστικές πολιτικές της ΝΔ
Όλοι στη πανεργατική αντιφασιστικό Συλλαλητήριο, Τετάρτη 25/9, Σύνταγμα 6μμ
Το ξήλωμα της ηγεσίας της ΕΛΑΣ από τον  υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια είναι μια ανοικτή ομολογία για το πόσο βαθειά είναι ποτισμένος με το ρατσισμό ο μηχανισμός της και πόσο μεγάλα είναι  τα νήματα συνεργασίας με την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή....

Η πανικόβλητη επιχείρηση του Δένδια να διασώσει τη ΝΔ και την ρατσιστική πολιτική που άνοιξε το δρόμο στη Χρυσή Αυγή μαρτυράει όμως και το πόσο μεγάλη είναι η έκταση της οργής για τα εγκλήματα των φασιστών και της κάλυψης που τους παρείχαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Δεν ξεχνάμε τις απαγωγές των Πακιστανών που άνοιξαν την αυλαία της πιο βάρβαρης ρατσιστικής πολιτικής των μυστικών υπηρεσιών. ΤΙ απέγινε η έρευνα και πού κατέληξε;  Στο κουκούλωμα κατέληξε,  αφού τιμωρήθηκαν  τα θύματα των απαγωγών με μαύρες λίστες και με στοχοποίηση του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ που κατήγγειλε τις απαγωγές.
Δεν ξεχνάμε το κουκούλωμα της δολοφονίας του Μοχάμεντ Καμράν στο ΑΤ Νίκαιας. Τις δεκάδες περιπτώσεις βασανισμών στο ΑΤ Νίκαιας που δεν εξιχνιάστηκαν…Τηη συνεργασαι του ΑΤ Νίκαιας με τη Χρυσή Αυγή όταν δύο χρόνια χτυπούσαν καθημερινά έξω από το Βιλατζ Πάρκ και άλλα σημεία.
Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν στις 17 Γενάρη 2013 από χρυσαυγίτες στα Πετράλωνα που αποσιωπήθηκε και «πάγωσε» η έρευνα παρά το ότι βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες έντυπου υλικού της Χρυσής  Αυγής στα σπίτια τους. Δόθηκαν ποτέ οι φωτογραφίες των δοοφόνων για να αναγνωριστούν και από άλλα θύματα;
Δεν ξεχνάμε τις εκατοντάδες ρατσιστικές επιθέσεις και τα πογκρόμ της Χρυσής Αυγής με συνοδεία και κάλυψη της ΕΛΑΣ. Άραγε το πογκρόμ στο κέντρο της Αθήνας μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη δεν καταγράφηκε στα μέσα ενημέρωσης με πρόσωπα χρυσαυγιτών να χτυπάνε και να κυνηγάνε με κατσαβίδια;
Δεν ξεχνάμε τα καθημερινά πογκρόμ με τα μαχαιρώματα στον Άγιο Παντελέημονα, την συνεργασία με τη διαβόητη επιτροπή κατοίκων που αργότερα έκανε μήνυση κατά όλης της αρσιτεράς και του Πολυτεχνείου. Ανάμεσα στους κατήγορους νυν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και υπόδικη σε δίκη που αναβλήθηκε 9 φορές ακόμη και με χαρτιά χρυσαυγίτη γιατρού
Δεν ξεχνάμε τις δεκάδες περιπτώσεις μεταναστών που δεν μπόρεσαν να κάνουν μήνυση γιατί ένας αστυνομικός στο τμήμα στο ν Αγιο Παντελεήμομα, Περιστέρι, στο Μενίδι, στο Αιγάλεω κα αρνήθηκε να πάρει καν τη μήνυση.
Δεν ξεχνάμε το βασανισμό με πένσα μετανάστη από τη ομάδα ΔΙΑΣ στο Αιγάλεω…
Για όλα αυτά η παραίτηση Δένδια θα ήταν η καλύτερη υπηρεσία που θα πρέπει να κάνει. Γιατί στο τέλος αυτής της διαδρομής δεν παρέλειψε να διώξει την ΚΕΕΡΦΑ και το Πέτρο Κωνσταντίνου για τις καταγγελίες κατά του ρατσισμού…και αυτό δεν θα το συγχωρήσουμε.
Τα θύματα των ρατσιστικών επιθέσεων θα δικαιωθούν με το ξήλωμα της ρατσιστικής πολιτικής, το κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης , το τερματισμό των επιχειρήσεων σκούπα της ΕΛΑΣ.
Γι αυτό δεν έχουμε αυταπάτες για τις ενέργειες του Δένδια, αντίθετα καλούμε σε συνέχιση του αγώνα ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Αντιφασιστική Συνάντηση 5, 6 Οκτώβρη στο Γήπεδο Ρούφ.            
ΚEΕΡΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: