Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ούτε στο Σύνταγμα, ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ     Ούτε στο Σύνταγμα, ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!
Η αστυνομία επιχειρεί να απαγορεύσει την αντιφασιστική συγκέντρωση κάνοντας πλάτες στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Όλες και όλοι στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο Σάββατο 30 Νοέμβρη, 4.00 μμ Προπύλαια.
Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ...
η  ναζιστική συμμορία, με υποκριτικό θράσος, εξ’αιτίας της δολοφονίας των  μελών της στο Ν.Ηράκλειο, επιχειρεί να επανέλθει στο προσκήνιο διεκδικώντας την αποφυλάκιση των ηγετικών της στελεχών .
Η ναζιστική συμμορία προσπαθεί να ξεπλύνει στο αίμα των  μελών της όλα τα εγκλήματα, τις βιαιοπραγίες, τις επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς ενάντια σε μετανάστες, άστεγους και μεροκαματιάρηδες. Πάνω απ’όλα όμως προσπαθεί να ξεπλύνει τη βρώμικο και αντιδραστικό της χαρακτήρα, την ιδεολογία του μίσους, του διχασμού και της υποταγής στα μεγάλα οικονομικά της αφεντικά .
Προσπαθεί μαζί με τα θύματα του Ν.Ηρακλείου, να αγιοποιήσει και να μετατρέψει σε μάρτυρες όλους αυτούς που συγκροτούν τα εν δυνάμει τάγματα εφόδου ενάντια στους κοινωνικούς αγώνες, τα κινήματα και τις ελευθερίες. Γιατί η κοινωνία που ορματίζεται είναι η κοινωνία των κοινωνικών νεκροταφείων, της σιωπής που επιβάλλεται με τη βία και τα όπλα,έτσι όπως την εφάρμοσαν οι δικτάτορες που θαυμάζει και επικαλείται ώς αναμορφωτές. Είναι η κοινωνία που κυριαρχεί με τον πιό βάρβαρο και αντιδραστικό τρόπο η μπότα της αστικής τάξης, όταν δέ μπορεί να επιβληθεί στην κοινωνία με άλλους τρόπους.
Οι  διώξεις που αναγκάστηκε και κάτω απο τη λαϊκή πίεση να ασκήσει η κυβέρνηση, ούτε αποδεικνύουν, ούτε δικαιολογούν το δήθεν αντισυστημικό μανδύα που προσπαθεί να θεμελιώσει και να αξιοποιήσει εκλογικά η Χ.Α.
Αντίθετα, μέσα απο αυτή τη διαδικασία αποκαλύφθηκε πόσο “χωμένη” στο κράτος, το παρακράτος, τον υπόκοσμο και τους μηχανισμούς τους είναι διαπλεκόμενη και εξαρτημένη. Άλλωστε ο τρόπος χειρισμού απο την πλευρά της κυβέρνησης φανερώνει όχι μόνο ότι “τους έχει στο χέρι”, αλλά και ότι έχει τη δυνατότητα να ανοίγει και να κλείνει τη ροή των αποκαλύψεων και των διώξεων σύμφωνα με το επικοινωνιακό και εκλογικό της συμφέρον.
Το λαϊκό  κίνημα και ο εργαζόμενος λαός έχουν κάθε λόγο να συντρίψουν πολιτικά, ιδεολογικά και οργανωτικά το ναζισμό και τους πολιτικούς κληρονόμους του Χίτλερ.
Όχι μέσα απο σκοτεινές διαδρομές, ελεγχόμενους “αντιφασισμούς” και ατομικές δράσεις. Μόνο ο ανοιχτός, μαζικός και κινηματικός δρόμος που συναντιέται με τα λαϊκά συμφέροντα και τις εργατικές ανάγκες μπορεί να ξαναστείλει στα λασπωμένα λαγούμια της ιστορίας τους θαυμαστές του Παπαδόπουλου και του Μεταξά.
ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς το Σύνταγμα, μαζί με αντιρατσιστικές - αντιφασιστικές κινήσεις και κοινότητες μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: