Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Υγείας : Ξεσηκωμός παντού! Κλείνουν τον ΕΟΠΠΥ και τα νοσοκομεία σπέρνουν αρρώστια και ανεργία!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   Η ιερή συμμαχία κυβέρνησης, ΔΝΤ και ΕΕ με τον αδίστακτο εντολοδόχο υπουργό τους Α. Γεωργιάδη δίνουν την χαριστική βολή στις στοιχειώδεις ανάγκες για πρωτοβάθμια υγεία της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας.
-Το δημόσιο αποσύρεται σχεδόν πλήρως από τη στήριξη της Περίθαλψης αφού με βάση το σύγχρονο «τρομοκρατικό» σύμφωνο της Ε.Ε. οι δημόσιες παροχές ποινικοποιούνται γιατί τροφοδοτούν ελλείμματα! Είναι κομμένες και ...
ραμμένες στον κεντρικό προϋπολογισμό - σφαγείο της κυβέρνησης και της τρόϊκας που λεηλατεί ακόμα πιο πολύ τις κοινωνικές δαπάνες και τη φοροαφαίμαξη των λαϊκών νοικοκυριών. Γι αυτούς <<πρωτογενή πλεονάσματα>> ενώ για τους άνεργους, ανασφάλιστους και τους εκατομμύρια φτωχούς πείνα, δυστυχία και θάνατος!
-Νοσοκομεία και ΙΚΑ κλείνουν, κλίνες ΜΕΘ και χειρουργεία παραμένουν εκτός λειτουργίας, τραγικές ελλείψεις σε βασικά υλικά, φάρμακα και προσωπικό, υγειονομικοί απολύονται ή επαναπροσμβανάνονται με συμβάσεις πείνας. Με το πρόσχημα της «αξιολόγησης», η κυβέρνηση βάζει σε διαθεσιμότητα - απόλυση όλο Υγειονομικό προσωπικό. Οι 9.979 εργαζόμενοι, από τους οποίους 5.765 γιατροί, 2.841 υγειονομικοί και 1.373 διοικητικοί υπάλληλοι, είναι πλέον ξεκρέμαστοι, μαζί και οι δομές όπου εργάζονται σήμερα, σε συνέχεια των εργαζόμενων της ΕΡΤ, των ΟΤΑ, των Πανεπιστημίων κτλ ενώ προαναγγέλλονται 1200 τουλάχιστον απολύσεις από την κατάργηση αντίστοιχων θέσεων χειρουργικών ειδικοτήτων που δεν χρειάζονται(!!) στην ΠΦΥ.
-Συνδέουν τις παροχές Υγείας σχεδόν αποκλειστικά με την ασφαλιστική κατάσταση (και το πορτοφόλι!) του λαού, σε μια κοινωνία 1.500.000 εκατομμυρίων ανέργων, εκατοντάδων χιλιάδων ανασφάλιστων, σφαγής των μισθών και των συντάξεων. Ασθενείς και υγειονομικοί καλούνται να πληρώνουν τις «υπερβάσεις» από την τσέπη τους. 25 ευρώ για εισαγωγή, πανάκριβη συμμετοχή σε εξετάσεις, νοσήλια και φάρμακα, απογευματινά ιδιωτικά ιατρεία και χειρουργεία στο ΕΣΥ, τα πάντα πλέον θα πληρώνονται και θα κοστολογούνται!
-Ο ΕΟΠΥΥ μετατρέπεται αποκλειστικά σε «αγοραστή υπηρεσιών υγείας». Δηλ. ο ιδρώτας μας, τα δις ευρώ ασφαλιστικών εισφορών του κλάδου υγείας των ταμείων, προσφέρονται απλόχερα στα μεγάλα συμφέροντα, τους μεγαλοκλινικάρχες, τις φαρμακευτικές εταιρείες και τις αλυσίδες των διαγνωστικών κέντρων. Ενώ η άθλια συγκυβέρνηση υπογράφει σκανδαλώδεις συμβάσεις με το μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο, ζητά  να επιστρέψουν με διάφορους τρόπους (rebate,claw back, ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρίες) μέχρι και 70%  από τα δεδουλευμένα οι  απλήρωτοι συμβεβλημένοι αυτοαπασχολούμενοι γιατροί!
Οδηγούν μια κοινωνία στην υγειονομική γενοκτονία!
Αύξηση των κερδών – μέσω κρίσης – για τους εμπόρους της υγείας! Φτώχεια, εξαθλίωση, ράντζα, φτηνά φάρμακα για τους εργαζόμενους!
«Παίρνεις ότι πληρώνεις γιατί το κράτος δεν έχει λεφτά» κραυγάζει αγέρωχα ο νεοφασίστας υπουργός υγείας!
Γι αυτό ορκίζονται στο χρέος και την αποπληρωμή του, στο ευρώ και στην ΕΕ, στα επιχειρηματικά συμφέροντα και αδιαφορούν προκλητικά για τις τραγικές συνέπειες στο λαό μας!
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ!!
ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ, ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩ , ΕΕ.
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Με την πολιτική ανεξαρτησία των αγώνων μας χωρίς τα καπέλα της φιλο Ε.Ε. αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, που κοινοβουλευτικοποιεί διαρκώς την αντίσταση. Διστάζοντας ακόμα και να προτείνει την εθνικοποίηση της φαρμακοβιομηχανίας με εργατικό έλεγχο, συμμετέχοντας έτσι σε άθελη συμπόρευση με τους εγχώριους φαρμακέμπορους  παραγωγούς των γενοσήμων.
Με αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής και όχι με τα άσφαιρα πυρά της πολιτικής του ΚΚΕ, που θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι είναι ανώριμοι  να ανατρέψουν την επίθεση και μεταθέτει διαρκώς τους νικηφόρους αγώνες στο ακαθόριστο μέλλον και στην πάντα καθορισμένη και «ώριμη» ψήφο.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΠΟ 25/11.ΤΩΡΑ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΦΥ
  • ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
  • ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΗ
  • ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ. ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΡΕΜΑ!
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
  • Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ!
  • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΣ ΠΟΥ ΤΑ «ΒΑΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ (ΤΗΝ  ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ). ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.  «ΣΤΕΝΕΥΕΙ» ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΠΑΣΕΙ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Κατεβάστε την Προκήρυξη (αρχείο .pdf, 255ΚB), 28 Νοέμβρη 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: