Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Οι απόγονοι του Εφιάλτη στις Θερμοπύλες !

 ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   Ο περιφερόμενος θίασος , της ναζιστικής συμμορίας, της χρυσής αυγής επέλεξε τον τόπο μας για να εξαπολύσει το φασιστικό της δηλητήριο, σε μια εκδήλωση παρωδία της παρέας του φύρερ Μιχαλολιάκου, για τη μάχη των Θερμοπυλών.
 
Και σ’αυτό το σημείο ακριβώς είναι το οξύμωρο της ιστορίας, μιας και οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των δοσίλογων έρχονται να υποδυθούν τους πατριώτες....
Αυτοί που ως οπαδοί του φασιστικού μεταξικού καθεστώτος θαύμαζαν το Χίτλερ και το Μουσολίνι , που ανάγκασαν τον ηρωικό στρατό του έπους της Αλβανίας και των οχυρών να συνθηκολογήσει, συνεργάστηκαν με τον κατακτητή την περίοδο της κατοχής , βασανίζοντας και δολοφονώντας χιλιάδες Έλληνες πατριώτες στα χωριά και τις πόλεις, στα δεκάδες μπλόκα, στα υπόγεια κρατητήρια της οδού Μέρλιν, την ώρα που ο λαός μας έδινε το παγκόσμιο παράδειγμα γενναιότητας αγώνα και θυσίας με μπροστάρη το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ.
Αυτοί που στη μεταπολεμική Ελλάδα συνεργάστηκαν με τους νέους αγγλοαμερικανούς κατακτητές και όλοι μαζί πρώην ταγματασφαλίτες, δοσίλογοι μαυραγορίτες και βασανιστές κουκουλοφόροι ρίχτηκαν στο ανελέητο κυνήγι των «εθνικών μιασμάτων» δηλαδή όλων των αγωνιστών της τιμημένης Εθνικής Αντίστασης πληρωμένοι από τους ξένους προστάτες αιματοκυλίζοντας τη χώρα με έναν καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο.
Αυτοί που ως πρωτοπαλίκαρα της ΕΣΑ και της Μπουμπουλίνας, ήταν οι στυλοβάτες της χούντας που αφόπλισε την Κύπρο το 1967 για να την παραδώσει στους Τούρκους εισβολείς το 1974 προκαλώντας ένα ανθρωπιστικό δράμα μια 40ετη κατοχή με χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους.
Αυτοί έρχονται τώρα για να μολύνουν τον ιερό χώρο των Θερμοπυλών όπως κάνουν κάθε χρόνο, ξεχνώντας ότι οι κλασσικές Ελληνικές πόλεις-κράτη αγωνίστηκαν ηρωικά για να μείνουν ελεύθερες απέναντι στον περσικό δεσποτισμό και να δημιουργήσουν μετά έναν αξεπέραστο πολιτισμό και άμεση δημοκρατία με λαϊκές συνελεύσεις και διευρυμένα δικαιώματα.
Απορίας άξια και γεμάτη ερωτηματικά είναι και η στάση που κράτησε ο δήμος Λαμίας , εφόσον επιτράπηκε να συμπέσουν τα «Θερμοπύλεια» με το φασιστομάζεμα. Μήπως ήταν πάλι κανένα θέμα πρωτοκόλλου ??!! (sic). Γιατί αυτό είχε ισχυριστεί ο δήμαρχος σχετικά πρόσφατα, όταν κάλεσε και τους νεοναζί να παρεβρεθούν στην εκδήλωση τιμής για τα 69 χρόνια από τις ναζιστικές σφαγές στην Υπάτη, προκαλώντας τον αποτροπιασμό όλων μας.
 
Το φασιστότσουρμο της χ.α. είναι ανεπιθύμητο στις ηρωικές Θερμοπύλες! Δεν χαρίζουμε την ιστορική μας μνήμη ενάντια στους διαχρονικούς κατακτητές, στους σύγχρονους εφιάλτες!
Η αντισυστημικότητά τους σταματά εκεί που ξεκινάνε τα συμφέροντά τους. Ο ντόπιος υπάλληλος της Βουλής ξέρει καλύτερα. Ρίχνουν τα μεροκάματα ,κάνοντας πλάτες στα αφεντικά και στο κεφάλαιο, αφισσοκολλώντας αγγελίες στους τοίχους της πόλης για «ελαιοχρωματισμούς με μεροκάματα μικρότερα απο αυτά των μεταναστών ..» και σαν θρασύδειλοι που είναι δεν υπογράφουν επώνυμα. Δεν είναι βέβαια πρώτη φορά, που στηρίζουν τις επιλογές της κυβέρνησης και της ολιγαρχίας. Η εμμονή τους για φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές, η ολοκληρωτική στήριξη στο Σαμαρά στο κλείσιμο της ΕΡΤ και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, η συμπόρευσή τους στο ξεπούλημα της ΑΤΕ, η στήριξη τους στις επενδύσεις του Μπόμπολα στις Σκουριές Χαλκιδικής, η «υπό προυποθέσεις» (sic) συμφωνία τους με την επίθεση των Αμερικανών στη Συρία και πολλά άλλα αποδεικνύουν το πραγματικό τους πρόσωπο , το πρόσωπο του φασισμού που δεν είναι τίποτα άλλο από τον καπιταλισμό σε παρακμή. Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος , πιστοί στη δολοφονική παράδοση του ναζισμού , άλλοτε εντός των «ορίων» και άλλοτε σαν παρακρατική εγκληματική συμμορία που προσπαθούν να πείσουν πως για όλα φταίνε οι φτωχοί βιοπαλαιστές μετανάστες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι απεργοί, οι αριστεροί , οι αναρχικοί και κάθε ένας που σηκώνει ανάστημα στη σύγχρονη οικονομική λαίλαπα και στη βαρβαρότητα του σύγχρονου καπιταλισμού. Καμιά κουβέντα για ΕΕ ή ΝΑΤΟ λες και οι υπερεθνικοί αυτοί οργανισμοί που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία δεν υπάρχουν.
Ο δημοκρατικοί κάτοικοι της ,πολύπαθης από τις ναζιστικές θηριωδίες, Ρούμελης δεν θα τους κάνουν τη χάρη. Θα γυρίσουν την πλάτη στις εκδηλώσεις μίσους ,που βαφτίζονται πατριωτικές και θα στείλουν τους φασίστες πίσω στις τρύπες τους.
ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚAI ΧΩΡΙΑ.
 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: