Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Κλείστε τα ελληνικά Γκουαντανάμο !

  ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr    Όλοι στη διαδήλωση για την ελευθερία στην Αμυγδαλέζα.
Το Σάββατο 14/9,πλ.Αγίας Τριάδας,Μενίδι,6μμ.
    Στις 10 Αυγούστου η συγκλονιστική εξέγερση των μεταναστών στην Αμυγδαλέζα έφερε στο φως την οργή που έβραζε μέσα στα κολαστήρια,στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έφτιαξε η κυβέρνηση των μνημονίων,μετατρέπωντας την προσφυγιά σε έγκλημα.
  Ένα χρόνο πριν ο Δένδιας υποσχόταν ανθρώπινη φιλοξενία στα "κέντρα υποδοχής"....
Τώρα έστειλε τα ματ για να καταστείλουν την εξέγερση και προχωράει σε εκδικητικές διώξεις και φυλακίσεις όσων αντιστέκονται στα βασανιστήρια.
    Ένα χρόνο τώρα οι ρατσιστικές επιχειρήσεις θύμίζουν "τσεκ πόιντ" στη Γάζα,τις πιο φρικιαστικές στιγμές του ρατσιστικού απαρχάιντ στην Ν.Αφρική και τα μπλόκα των ναζί και των ταγματασφαλιτών στις πόλεις και τα χωριά στην κατοχή.
   Η άθλια κυβέρνηση Σαμαρα-Βενιζέλου-με την συνεργασία των νεοναζί της Χ.Α.-που θέλει να απολύσει μαζικά απο το δημόσιο και να διαλύσει σχολεία,νοσοκομεία,υπηρεσίες, προσπαθεί να μετατρέψει τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για να καλύψει την χρεοκοπία της.
    Τώρα που οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ ετοιμάζονται να συνεχίσουν τις εγκληματικές τους επεμβάσεις στην Συρία η ελληνική κυβέρνηση δίνει τις βάσεις σε Σούδα και Καλαμάτα για να δολοφονίσουν βομβαρδίζονταςκαι ετοιμάζει και νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους πρόσφυγες με επιδότηση από τον ΟΗΕ και την ΕΕ.
 Το κίνημα αλληλεγγύης στους μετανάστες μετά την μαζική κινητοποίηση στην Καλαμάτα τον Ιούλη που ακύρωσε το φεστιβάλ μίσους,μέτα την μαζική αντίσταση στην Μανωλάδα και με τις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις στις 19 Γενάρη-Αθήνα πόλη αντιφασιστική έχει αποδείξει ότι η ενότητα των εργατών, ντόπιων και μεταναστών, μπορεί να νικήσει τις ρατσιστικές επιθέσεις του κράτους και τις φασιστικές συμμορίες.
Διαδηλώνουμε το Σάββατο για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των μεταναστών και των προσφύγων, για να κλείσουν τα στρατόπεδα κολαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: