Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Τα «τσακάλια» της...υπεύθυνης αριστεράς μύρισαν αίμα και βγήκαν στο σεργιάνι.

Γράφει ο askordoulakos

«Η προσφυγή στον μηχανισμό ήταν προσφυγή διάσωσης της πατρίδας. Η συνεπής εφαρμογή του μηχανισμού, όπως και η εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας και όλων των πρόσθετων μέτρων, είναι μονόδρομος για την επιβίωση της Ελλάδας.»

Α. Λοβέρδος, εφημερίδα «ΝΕΑ»26/4/2010.
_________________________________________Πολιτικά ρεμάλια, που σέρνονται από δω κι από κει, προκειμένου να κατοχυρώσουν το...δικαίωμά τους να είναι κηφήνες της εξουσίας. Καθ’ έξιν γλύφτες και βαστάζοι του οποιουδήποτε, αρκεί να είναι μέσα στο παιχνίδι....
Συμπλεγματικοί αριβίστες και χαζοαπατεωνίσκοι της φάπας, που καταδέχονται να αυτοξευτυλίζονται δημοσία, άνευ καμίας αναστολής, αν είναι ν’ αποκτήσουν κάποιο αξίωμα.

Μιλώντας στο Real Fm ο Θόδωρος Μαργαρίτης τόνισε, ότι αν γίνουν εκλογές κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί στην πρώτη θέση η ΔΗΜΑΡ δεν είναι αντίθετη στη συνεργασία. Είναι προφανες, ότι τα πολιτικά πτωματοφάγα της...υπεύθυνης και ρελιστικής Αριστεράς, αφού έφαγαν το ένα πολιτικό πτώμα (τρικομματική), έβαλαν πλώρη για το δεύτερο (μελλοντικό) πολιτικό πτώμα: Το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα καταποντιστεί πιο εντυπωσιακά κι  απ’ το ΠΑΣΟΚ των ΓΑΠ-Βενιζέλου, σε περίπτωση, που κληθεί να κυβερνήσει εντός πλαισίων Ευρώ, Ε.Ε. και δημοσίου χρέους. Οι εμπειρότατες πολιτικές βιζιτούδες (όπως λέει κι ο καταπληκτικός pitsirikos) της «ανανεωτικής» Αριστεράς, μπάνισαν από χιλιόμετρα τον καινούριο και...ερεθισμένο για εξουσία πελάτη και σπεύδουν να συνδράμουν τις ορμές του.

Δυστυχώς, τα τελευταία δείγματα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας επιτρέπουν να’ μαστε αισιόδοξοι, ότι θ’αποφύγει την πεπατημένη των ΓΑΠ-Σαμαρά και τη σταδιακή -εν κυβερνήσει- διάλυσή του. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τη ρήση Τσίπρα ότι η χώρα «δεν βρίσκεται υπό κατοχή»; Την άρνησή του να εγκαταλείψει το κατοχικό Κοινοβούλιο και να κατέβει στην κοινωνία, βάζοντας το ζήτημα της ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ αντίστασης για την ανατροπή του καθεστώτος, το οποίο δολοφονεί τον ελληνικό λαό; Τις περίφημες κολεγιές του με πολιτικά σκουπίδια επιπέδου Ξενογιαννακοπούλου, Γιαννακά, Βουδούρη κλπ;  Όλα αυτά δείχνουν, ότι η παραπάνω δήλωση του Μαργαρίτη είναι το εναρκτήριο λάκτισμα μιας-γνωστής εδώ και καιρό-προσέγγισης μεταξύ τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ με φόντο τη συννομή της προσδοκώμενης εξουσίας.

Το πιο επικίνδυνο όμως, είναι ότι τέτοιου είδους διεργασίες αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του λούμπεν-δωσιλογικού μπλοκ εξουσίας, το οποίο ήδη απεργάζεται σενάρια συγκυβέρνησης (άτυπης, ή τυπικής) ΝΔ με τμήμα της Χρυσής Αυγής. Μόνη ελπίδα, η υπέρβαση των ηγεσιών της «αριστερής» καμαρίλας από τη λαϊκή βάση, η οποία έχει ήδη αρχίσει να...χτυπά κόκκινο, λόγω των χειρισμών της ηγεσίας.

 ΥΓ. Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!             ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: