Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ
 
Ξεπερνά κάθε όριο ο αυταρχισμός της τρικομματικής χούντας. Μετά την καταδίκη των αγωνιστών εκλεγμένων συνδικαλιστών στους ΟΤΑ (Αδαμόπουλο, Καραγεώργου και Μαυρουδή), διώκεται ποινικά ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) Αντώνης Σταματόπουλος...
Ο σύντροφος Σταματόπουλος, γνωστός αγωνιστής του εργατικού κινήματος και υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διώκεται επειδή αγωνίζεται ενάντια την αντεργατική επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης.
Είχε ενοχλήσει και ενοχλεί το μνημονιακό θίασο ο ηρωικός αγώνας των εργαζομένων στις συγκοινωνίες και το μαχητικό μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής που έστειλε το σωματείο και ο πρόεδρός του, ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή στην υλοποίηση μιας απόφασης που αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία οι εργαζόμενοι. Χτυπούν το ίδιο το εργατικό κίνημα, θέλουν να καταργήσουν κάθε συνδικαλιστικό και εργατικό δικαίωμα και πρώτα και κύρια το δικαίωμα στη συλλογική διεκδίκηση και πάλη. Περισσότερο όμως φοβούνται την αντίσταση και αντεπίθεση του λαού μπροστά στα νέα μέτρα κοινωνικής λεηλασίας που ετοιμάζουν. Θέλουν να ποινικοποιήσουν κάθε φωνή αντίστασης, να τρομοκρατήσουν όποιον αναζητά έναν δρόμο διαφορετικό από την κόλαση των μνημονίων, του Ευρώ και της Ε.Ε.
Πρέπει να βρουν απέναντί τους σύσσωμη την εργατική τάξη και τη νεολαία. Η δίωξη στον Αντώνη Σταματόπουλο είναι επίθεση σε όλους μας. Με αγώνες διαρκείας, με απεργίες και διαδηλώσεις, να ρίξουμε τους δυνάστες.
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΜΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: