Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

STOP στα ρατσιστικά εγκλήματα Δένδια – Καμίνη!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   Καταγγέλουμε την δολοφονία του Μπαμπακάρ (Σεκχ) Ντιάε, μετανάστη από τη Σενεγάλη, την Παρασκευή 1/2 το βράδυ, μετά από καταδίωξη δημοτικών αστυνομικών στο Θησείο. Οι ράμπο του Δήμου Αθήνας επιτέθηκαν και κυνήγησαν μικροπωλητές στο Θησείο, δεν σταμάτησαν ούτε όταν ο μικροπωλητής Σεκχ Ντιάε έφτασε στο αδιέξοδο πάνω από τη γέφυρα του τρένου του ΗΣΑΠ, οδηγώντας στην πτώση του πάνω στις γραμμές και τον βίαιο θάνατό του...
. Μετά την δολοφονία, οι ένστολοι νεοναζί των ΜΑΤ κατέφθασαν βρίζοντας χυδαία, ψέκασαν με χημικά και επιτέθηκαν με ρόπαλα στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους μετανάστες και τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που βρεθήκαμε εκεί αμέσως.
Πρόκειται για άλλο ένα ρατσιστιό έγκλημα, αποτέλεσμα της πολιτικής των επιχειρήσεων σκούπα του Δένδια. Αυτή τη βάρβαρη πολιτκή στηρίζει η Δημοτική Αρχή Καμίνη με τις επιθέσεις κατά των μικροπωλητών, την εισβολή στη ΑΣΟΕΕ και τους κατειλημμένους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους. Η ανακοίνωση του Δήμου Αθήνας που προσπαθεί να αρνηθεί την καταδίωξη των μικροπωλητών από τη δημοτική αστυνομία είναι προκλητική! Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας να καθαιρέσει τους υπεύθυνους της επίθεσης κατά των μικροπωλητών και να ανατρέψει τη ρατσιστική συνεργασία με τη δολοφονική πολιτική του Δένδια.
Είναι καιρός να βάλουμε τέλος στην άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη. Μια κυβέρνηση απατεώνων, ψευτών και δολοφόνων για χάρη μιας άθλιας μειοψηφίας Τροϊκανών, Τραπεζιτών, φίλων των νεοναζί.
Καλούμε σε μαζική αντίσταση στις ρατσιστικές δολοφονίες. 'Ολες και όλοι στην κινητοποίση έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας, την Πέμπτη 7 Φλεβάρη, 2 μμ, την ώρα που θα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: