Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Οι δίκες της Εθνικής Αντίστασης

Γιάννης Μακριδάκης    Στις 14 του Φλεβάρη στον Πολύγυρο και στις 20 του Φλεβάρη στα Χανιά λαμβάνουν χώρα δύο ακόμη δίκες της σύγχρονης Εθνικής Αντίστασης.
Η Κυβέρνηση υπηρέτης των πολυεθνικών που επιβουλεύονται τους φυσικούς πόρους της Ελλάδας σκορπίζοντας την καταστροφή για να τους εκμεταλλευτούν, αφού έστειλε πάμπολλες φορές τα ΜΑΤ στα βουνά ως υπερασπιστές των εταιριών εξόρυξης και ΒΑΠΕ, αφού έδειρε με γκλομπς και ψέκασε με χημικά τους Αγωνιστές...
συνέλαβε και κάποιους από αυτούς για να τους οδηγήσει σε δίκες, με στόχο να κάμψει την λαϊκή αντίσταση στην εκπόρνευση της πατρίδας.
Στην σύγχρονη Κατοχή που ζούμε, μια νέα Εθνική Αντίσταση έχει χαράξει στα βουνά της Ελλάδας. Γυναίκες, άντρες και παιδιά με μόνο όπλο την ψυχή τους και τα κορμιά τους μπαίνουν μπροστά στις μπουλντόζες που ξεκοιλιάζουν τους τόπους τους, για να θέσουν τα θεμέλια μιας δήθεν ανάπτυξης, η οποία έχει ως μόνα γνωρίσματα την ύβρη, την ρύπανση και την μη αναστρέψιμη καταστροφή. Υπερασπίζονται τα δάση τους, τα βουνά τους, τα νερά τους, την ποιότητα της ζωής τους, υπερασπίζονται την πατρίδα, υπερασπίζονται ακόμη και όλα τα άγρια ζώα και πουλιά που κατοικούν στα μέρη τους και εκδιώκονται βίαια από τους αναπτυξιολάγνους πολιτικούς υποστηρικτές των λαίμαργων αρπακτικών της ελληνικής γης. Υπερασπίζονται την ελληνικότητα, τον μοναδικό μας πλούτο, ο οποίος ούτε υπόκειται σε όρους Αγορών ούτε μπορεί να αξιολογηθεί με χρήμα, παρά μόνο μπορεί να φέρνει χρηματικό πλούτο στη χώρα στο διηνεκές, αρκεί να τον σεβαστούμε και να τον διαχειριστούμε με σχέδιο και φειδώ. Με τον μυαλό μας πάντα στην προστασία του.
Σαν Έλληνας πολίτης που αντιστέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις την επερχόμενη καταστροφή του τόπου μου από τις Βιομηχανικές ΑΠΕ, εκφράζω την αλληλεγγύη μου και την συμπαράστασή μου στους υπόδικους Αγωνιστές των Σκουριών και του Αποπηγαδιού και απευθύνω έκκληση σε όλους τους πολίτες που μπορούν να νιώσουν την ουσία των πραγμάτων αλλά και στους ανθρώπους των Τεχνών και των Γραμμάτων να δηλώσουν την συμπαράστασή τους και να μπουν μπροστάρηδες στα Κινήματα Υπεράσπισης της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: