Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Για την εν ψυχρώ δολοφονία των τριών αγωνιστριών από το Κουρδιστάν

 ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr      Τρεις Κούρδισσες αγωνίστριες δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ σήμερα στο Παρίσι από τους φασίστες φονιάδες της Τουρκικής κυβέρνησης! H Sakine Cansiz, μια από τους ιδρυτές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν, η Fidan Dogan εκπρόσωπος του Εθνικού Κογκρέσου του Κουρδιστάν (KNK), με έδρα τις Βρυξέλλες, και η Soylemez Leyla γνωστή για την πολιτική της δράση...

Τρεις γυναίκες με μία ζωή αφιερωμένη στον αγώνα για το Κουρδικό ζήτημα, δολοφονούνται την ίδια στιγμή με μία σφαίρα στο κεφάλι η καθεμία. Η γαλλική κυβέρνηση διαμηνύει ότι "διερευνά το συμβάν και τα αίτια του", ενώ πρόκειται για μια στυγνή πολιτική δολοφονία που έλαβε χώρα μέσα στην καρδιά της "δημοκρατικής Ευρώπης". Η τουρκική κυβέρνηση και τα φιλικά της ΜΜΕ υπαινίσσονται ευθέως ότι το έκαναν οι ίδιοι οι Κούρδοι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, μόνο και μόνο για να αποκρύψει το πόσο βαθιά φασιστικό καθεστώς είναι.
Οι πολιτικές δολοφονίες συνεχίζονται, μαζί με τις εκτοπίσεις, τις φυλακίσεις, τα βασανιστήρια. Η προσπάθεια εξόντωσης του Κουρδικού αγώνα θα πέσει στο κενό, γιατί ο αγώνας τους αντέχει.
Σήμερα ο κόσμος είναι φτωχότερος, γιατί λείπουν αυτές οι γυναίκες.
Όμως, ο  Ναζίμ Χικμέτ είπε :"Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι, αυτό είναι!»
Δεν παραδόθηκαν ποτέ, γι' αυτό δολοφονήθηκαν.
Δεν παραδόθηκαν ποτέ, γι' αυτό διδάσκουν με το παράδειγμά τους.
Δεν σας ξεχνάμε συντρόφισσες!
Να συλληφθούν άμεσα οι δολοφόνοι και να καταδικαστούν οι φασιστικές πρακτικές της Τουρκικής κυβέρνησης.
Λευτεριά και ανεξαρτησία στον Κούρδικο λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: