Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Αντιδημοκρατική εκτροπή: ή θα την τσακίσουμε, ή θα μας τσακίσει

Με μια απόφαση βγαλμένη από τις μαύρες εποχές της γερμανικής κατοχής, της μετεμφυλιακής τρομοκρατίας και της επταετούς χούντας, η κυβέρνηση απαγόρευσε την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας.
Κακώς ψάχνουμε μόνο σε περίεργους και εξωθεσμικούς κύκλους την κυοφορούμενη αντιδημοκρατική εκτροπή. Η εκτροπή γίνεται επίσημα από την κυβέρνηση, που προκειμένου να υποδεχθεί την επικυρίαρχο της Ελλάδας, την καγκελάριο της Γερμανίας, αναστέλλει το Σύνταγμα.
Η δημοκρατία ακυρώνεται από την κυβέρνηση και την τρικομματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία που εκτελεί χωρίς αναστολές το εξοντωτικό συμβόλαιο ενάντια στη χώρα και στο λαό.
Η ανυπακοή και η άρνηση συμμόρφωσης της αριστεράς, πρέπει να συνοδεύονται από μεγάλες παλλαϊκές πρωτοβουλίες αντίστασης και ξεσηκωμού....
Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την αντιδημοκρατική εκτροπή και να υπερασπίσει τα λαϊκά δικαιώματα.
Είναι στιγμή όξυνσης και όχι καταλαγής του αγώνα για άμεση και οριστική απαλλαγή από τα μνημόνια, για την έξοδο της χώρας από τη θανατηφόρα εξάρτηση των δόσεων, της τρόικας, της ΕΕ.
Όλοι στις διαδηλώσεις Δευτέρα και Τρίτη.          antapoCRISIS 

Δεν υπάρχουν σχόλια: