Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Σάββατο στον Αγ. Παντελεήμονα: Θέατρο Όλου του Κόσμου... για τα παιδιά

Σε Θέατρο Όλου του (παιδό)Κοσμου θα μετατραπεί το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, κατά τη διάρκεια του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, καθώς με την κινητή του μονάδα θεάτρου, την ίδια που επισκέπτεται νοσοκομεία, ιδρύματα και άλλους ευαίσθητους χώρους όπου παιδιά έχουν μεγάλη ανάγκη από ψυχαγωγία, θα συμμετέχει στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου.
Έτσι, οι ηθοποιοί και οι υπεύθυνοι του θεάτρου καλούν τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στην πλατεία, να ανακατευτούν με τα παιδιά των μεταναστών, και όλο αυτό το πολύχρωμο κοινό να παρακολουθήσει την παιδική παράσταση Το αίνιγμα του Τρουλ, της Μαρίας Παπαγιάννη, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη και μουσική Θάνου Μικρούτσικου, με τους ηθοποιούς Ντίνη Ρέντη, Κατερίνα Μαούτσου και Μάνο Στεφανάκη.
Γιατί το θέατρο είναι ένας κόσμος που ενώνει, ένας κόσμος που μπορεί να "εξημερώσει" τη βία που κατατρώει τους ανθρώπους από τα μέσα, ένας κόσμος που ανήκει σε όλο τον κόσμο, και πρώτα απ΄ όλα στα παιδιά. Όπως και η πλατεία Αγίου Παντελεήμονος...
Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 16:00
Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα                  ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΝΗΜΑΤΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: