Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ψηφίστε ΠΑΡΤΟΥΖΑ

Ούτε μια φωνή δυστυχίας δεν ακούστηκε από πουθενά για την εντολή που πήρε ο Τσίπρας από την Γερμανία να παραιτηθεί. Ούτε ένας οδυρμός που "σκότωσαν οι δικοί του το γελαστό παιδί". Μα ούτε μία ιαχή ανακούφισης από τους εχθρούς του. Λες κι αυτό το παιδί πέρασε σαν μπεκάτσα στο πλάνο του έργου "Δημοκρατήσου" και όχι σαν πρωθυπουργός.
Φωφώ, Σταύρος και Βαγγέλας κάνουν κάτι ανακοινώσεις για το "γελαστό παιδί" λες και... ήταν παίκτης του Α.Ο Άνω Αγουλινίτσας που τον πήρε μεταγραφή η Πέρα Αναγουλίτσα.
Ο Λαφαζάνης δε, όλα τα λεφτά. Λες και πήρε το πτυχίο από την Μαθηματική Σχολή στα 64 του χρόνια μετά από 46 έτη σπουδών και περιμένει πότε θα του έρθει έτοιμος ο διορισμός για κανένα χωριό με πολλά καφενεία. 
Σκέφτεται δύο ονόματα για το κόμμα του: Το ΛΑΕ και το ΕΑΜ. Μην πάει ο νους σας στο κακό. Ο Παναγιώτης είναι πονηρός και τα δύο ονόματα δεν αναφέρουν πουθενά Αριστερά. Την αποποιήθηκε και θα ηγηθεί της Λαϊκής Ενότητας και του Ενιαίου Αντιμνημονιακού Μετώπου. Δηλαδή οι πρώην μνημονιακοί υπουργοί Λαφαζάνης και Στρατούλης μαζί με τα υπόλοιπα μπουμπούκια που έπαιξαν το παιχνίδι επί 6 μήνες στην εντέλεια,  αποφάσισαν ότι σημασία δεν έχει να είσαι Αριστερός αλλά να είναι της μόδας. Μόδα σήμερα είναι η Ενότητα και το Αντιμνημονιακός. Πάει η Ελπίδα και η Αξιοπρέπεια, μόδα ήταν και πέρασε κι ας μην τις φορέσαμε ούτε κομματικώς. Αν από αυτό βγει να σε είσαι ενωμένος με λαϊκούς αντιμνημονιακούς ακροδεξιούς και νδπασοκοδικκησυριζαίους δεν έγινε τίποτε κακό. Τα κακά τώρα είναι δύο: Το Μνημόνιο και η Αριστερά. Αν τα έχεις και τα δύο τότε είσαι Σύριζα.
Η αγωνία των Ελλήνων έχει χτυπήσει κόκκινο με το τι θα κάνει ο Τσίπρας με το όνομα του κόμματος του. Θα το κρατήσει ΣΥΡΙΖΑ ή θα το κάνει ΤΡΙΛΙΖΑ γιατί δεν το βλέπει να κυβερνά αν δεν έχει και τους τρεις σωματοφύλακές του (Φωφώ, Σταύρο, Βαγγέλα) παρέα στον θρόνο του επάρχου της Μέρκελ. Βέβαια, έρχεται καταπάνω του και η νεανική ελπίδα Βασίλης Λεβέντης που θα τον στηρίξει. Αλλά και η ΔΗΜΑΡ θα τον στηρίξει διότι ο Φώτος είναι συνομήλικος του Φλαμπουράρη και του Στέλιου Παππά, γιατί λοιπόν να μην γίνουν το Τρίο Βιάγκρα του αριστερομνημονιακού χώρου;
Τα πράγματα για τον Παναγιώτη και για τον Αλέξη είναι δύσκολα με το όνομα διότι αναγκαστικά για να πείσουν τον μαλάκα τον Έλληνα να πάει στην κάλπη πρέπει να βάλουν στο παιχνίδι όλα τα υπόλοιπα κομματικά σχήματα κι ας είναι  της ΕΠΕΝ και των φιλοβασιλικών. Μωρέ και τον Παπαδόπουλο θα σήκωναν από τον τάφο γιατί αυτός τελευταία έχει μεγάλη πέραση αφού συνέχεια  το πόπολο τον συγκρίνει με τους Αριστερούς και λέει πως καλύτερα ήταν με την Χούντα. 
Γι' αυτό, επειδή θα μπλέξουν τα μπούτια τους οι ψηφοφόροι, για  να μην κοπούν 3,000 στρέμματα αθώου δάσους φτιάχνοντας ένοχα ψηφοδέλτια και για οικονομία χρόνου στην καταμέτρηση, κι εφόσον όποιος θέλει να μπει στην Βουλή μετά την Συμφωνία Τσίπρα σημαίνει ότι για 32,5 χρόνια θα είναι απλά υπάλληλος των δανειστών,  ας βγουν όλοι τους με ένα κοινό συνδυασμό και με ένα ψηφοδέλτιο υπό του ονόματος ΠΑΡΤΟΥΖΑ. Όλοι μαζί θα το πιάσετε το 80%. Κάθε 6 μήνες αλλάξτε τον αρχηγό και μπορείτε να συνεχίσετε δημοκρατικά, τουλάχιστον για τον επόμενο αιώνα, το  Πάρτι του Ζημιογόνου Αναξιοπρεπή ανενόχλητοι με την φροντίδα της μαμάς Ευρώπης.
Το υπόλοιπο 10% ή το πολύ 20% θα είναι εκεί που ήταν πάντα. Στην αίθουσα προβολής της δημοκρατοκτονίας σας, τρώγοντας πατατάκια αριστερής αξιοπρέπειας και πίνοντας αναψυκτικό δεξιοσοσιαλιστικής σταθερότητας με εσάνς ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Πληρώνοντας το εισιτήριο για την ΠΑΡΤΟΥΖΑ σας, αλλά έχοντας τα "νώτα" του σώα και αβλαβή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: