Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Α&Β Πειραιά : Ο Παύλος ήταν ένας από μας...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   Πέρασε ένας μήνας από την ώρα που το φασιστικό μαχαίρι του Χρυσαυγίτη Ρουπακιά κάρφωσε τη καρδιά του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα. Ένας μήνας όπου το μαζικό, ενωτικό αντιφασιστικό ποτάμι έδειξε πως  ο λαός θα τσακίσει τον φασισμό εκεί ακριβώς που αρθρώνεται, στις γειτονιές και στο δρόμο.
Οι συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής και μιας σειράς σημαντικών τοπικών στελεχών της , και το πολιτικό «κόντεμα» που επιχείρησε να φέρει η κυβέρνηση στη Χρυσή Αυγή μπορεί ....
να αποτέλεσε απόρροια της τεράστιας πίεσης που άσκησαν οι μαζικοί αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος, από την άλλη δε θα πρέπει να αποπροσανατολίζει τον λαό και το εργατικό κίνημα από το πραγματικό ρόλο της Χρυσής Αυγής και του ίδιου του φασισμού.
Η  Χρυσή Αυγή, είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, οι μπράβοι της εργοδοσίας, τα τσιράκια των μεγαλοεφοπλιστών που δε δίστασαν να σηκώσουν το χέρι απέναντι σε αγωνιστές και συνδικαλιστές, που δολοφόνησαν  έναν αντιφασίστα καλλιτέχνη που με τα τραγούδια του έστελνε μηνύματα κατά του φασισμού, που στοχοποιούν τους μετανάστες εκχύνοντας το ρατσιστικό τους δηλητήριο και νομιμοποιούν κάθε μνημονιακή πολιτική, κάθε πολιτική που γεννά τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θεωρεί πως η μάχη με τον φασισμό και την Χρυσή Αυγή είναι μια μάχη που έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Ο αγώνας για ψωμί, δουλειά, ελευθερία, δημοκρατία και αποδέσμευση από τα δεσμά των τοκογλύφων και του κεφαλαίου !θα συνεχιστεί, με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ και το μακρύ τους χέρι, τους φασίστες Και αυτή είναι μια μάχη που δε θα τη δώσει κανένας Δένδιας, κανένας Σαμαράς και κανένας όψιμος «αντιφασίστας» της κυβέρνησης και των τηλεοπτικών της δούλων . Θα τη δώσει το λαικό και εργατικό κίνημα με μαζικούς, ενωτικούς αγώνες με σημαντικό κόμβο σε αυτή την μεγάλη σειρά μαχών το συλλαλητήριο που καλεί ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Κερατσινίου-Δραπετσώνας-Περάματος τη Παρασκευή 18/10 στις 18:00 στο Κερατσίνι για τη συμπλήρωση ενός μήνα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Να είμαστε όλοι/ες εκεί.

Και τότε και πάντα και όπως το ’40 τη φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμάμε πάντα
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α  Α’ και Β’ Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: