Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Σημάδι ολοκληρωτισμού η δίωξη του ΓΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ από Σαμαρά-Βενιζέλο

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη φασιστική ενέργεια της συμμορίας Σαμαρά-Βενιζέλου να σύρει σε δίκη όλο το Γενικό Συμβούλιο των εργαζόμενων στους ΟΤΑ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις του 2011!
Μια "κυβέρνηση" που για να ξεπεράσουν οι τραπεζίτες και οι βιομήχανοι την κρίση τους και να σωθεί το ευρώ, εξαθλιώνει καθημερινά τους εργαζόμενους, που έχει βάλει στόχο να διαλύσει τη δημόσια υγεία, την παιδεία, τις κοινωνικές παροχές των Δήμων, προχωρά σε νέα "προληπτικά χτυπήματα" για να ελπίζοντας να προλάβει το τσουνάμι της κοινωνικής αντίστασης που έρχεται....

Μετά το "μαύρο στην ΕΡΤ" και την προληπτική επιστράτευση των καθηγητών έχουμε την πρωτοφανή αντιδημοκρατική μεθόδευση της παραπομπής σε δίκη του Γενικού Συμβουλίου μια Ομοσπονδίας εργαζομένων.
Η προσπάθεια απαγόρευσης της απεργίας και της συνδικαλιστικής δράσης είναι στοιχείο ταυτότητας ολοκληρωτικών καθεστώτων και δείχνει τη βαθιά αντιδημοκρατική αντίληψη των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των εχθρών της ελευθερίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού.
Ό,τι και να κάνουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η φτώχεια, η αδικία, η βία και το αίμα των χιλιάδων ανθρώπων που αυτοκτόνησαν από την πολιτική τους, αργά η γρήγορα -και μάλλον γρήγορα- θα τους πνίξουν.

  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΤΑ
  • ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ -ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...
  • ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, Η ΤΡΟΙΚΑ, Η ΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: