Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Με μεθόδους Γκεστάπο βασανίζει μετανάστες η Αστυνομία του Δένδια στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Aθήνα 25/6/2013

Με μεθόδους Γκεστάπο βασανίζει μετανάστες  η Αστυνομία του Δένδια στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας
Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές των κρατουμένων μεταναστών για τις γκεσταπίτικες μεθόδους αστυνομικών και άλλων μηχανισμών που έχουν το ελεύθερο επίσκεψης στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας  με στόχο τον εξαναγκασμό τους να αποδεχτούν τον «οικειοθελή επαναπατρισμό» τους.... Είναι η άλλη όψη της αστυνομικής ρατσιστικής βαρβαρότητας που οδήγησε στον απαγχονισμό του μετανάστη από την Ακτή του Ελεφαντοστού στο ΑΤ  Γρεβενών.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας αντιγράφει τις μεθόδου των ναζί  που προκειμένου να αποσπάσουν από τους κρατούμενους εβραίους την αποδοχή τους για απέλαση από τη Γερμανία του Χίτλερ τους βασάνιζαν μέχρι να υποδείξουν οι ίδιοι σε ποια περιοχή «επιθυμούν» να τους στείλουν.
Μετά την πολύμηνη φυλάκιση τους οι μετανάστες κυριολεκτικά σέρνονται μέχρι το αεροδρόμιο χωρίς τη θέληση τους με τη χρήση κτηνώδους βίας. Συνεπικουρούνται από μια κυρία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που έφτασε να απειλεί κρατούμενους  ότι αν δεν δεχτούν να υπογράψουν θα τους φορέσουν κουκούλα στο κεφάλι και θα τους πάνε στο αεροδρόμιο βίαια. Μάλιστα εκπρόσωποι αυτού του Οργανισμού περιδιαβαίνουν τα Αστυνομικά Τμήματα για να εκφοβίσουν τους μετανάστες. Έχουν την ενεργή στήριξη των Πακιστανικών αρχών που στέλνουν τους αξιωματούχους δημοσίων σχέσεων να πιέσουν για υπογραφές «οικειοθελών αποχωρήσεων» όπως του Νούρ Αμίν Μέγκελ.
Συγκεκριμένα:
-Στις 21/6 αστυνομικοί έσυραν τον Ιτζάζ Χουσείν του Μοχαμάντ Ικμπάλ με αριθμό κρατουμένου  775 μαζί με άλλον ένα κρατούμενο και τους  έβαλαν σε αυτοκίνητο μάρκας χιουντάι. Τους μετέφεραν στο αεροδρόμιο όπου παρά τα χτυπήματα στο σώμα αρνήθηκαν να υπογράψουν τα χαρτιά για την απέλαση τους και τους επέστρεψαν στην Αμυγδαλέζα όπου συνέχισαν να τους χτυπάνε.
-Στις 24/6 επαναλήφθηκε παρόμοια προσπάθεια αστυνομικών σε βάρος των κρατούμενων Μοχαμάντ Σαμπίρ με αριθμό κρατούμενου 2412 και του Ναίμ Σαα, δωμάτιο 10 μπλόκ 13. Τους χτύπησαν τόσο πολύ ώστε τα πόδια τους στο πίσω μέρος είναι φουσκωμένα. Μάλιστα δεν έλειψαν οι χυδαίες ρατσιστικές κραυγές κατά της μουσουλμανικής θρησκείας την ώρα των χτυπημάτων.
- Στις 25/6 την ίδια μεταχείριση είχαν οι Βαχίτ Μουράτ , αριθμός κρατουμένου 1714, μπλόκ 13 δωμάτιο 8 και ο Μοντασέρ Βακάς, αριθμός κρατουμένου 1401, μπλόκ 1, δωμάτιο 8. Χτυπήθηκαν από αστυνομικούς γιατί δεν υπέγραφαν.
Την ίδια ώρα, ο Μαντζούρ Χουσείν, αριθμός κρατούμενου  1470ένας κρατούμενος που ήθελε να φύγει εξ αιτίας οικογενειακών  προβλημάτων στη χώρα του εδώ και 4 μήνες,  σαπίζει στην Αμυγδαλέζα παρά τη εκφρασμένη θέληση του να επιστρέψει.
Οι  απάνθρωπες συνθήκες κράτησης με τα βασανιστήρια αστυνομικών σε βάρος κρατουμένων είναι το καθεστώς που προώθησε ο Ν.Δένδιας και δεν παρέλειψε να διευκολύνει ακόμη και νεοναζί αστυνομικούς να δρούν ατιμώρητοι, όπως τον διαβόητο αστυνομικό της βραδινής βάρδιας που δηλώνει ότι είναι Χρυσή Αυγή και θα κάνει ότι θέλει.  Υπάρχουν κρατούμενοι τραυματισμένοι σοβαρά από την κακομεταχείριση αστυνομικών. Ένας από αυτούς έχει υποστεί σχεδόν ολική τύφλωση.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Δένδιας ενορχήστρωσε την ίδια περίοδο την απαγωγή και απέλαση του Μουλούτ Γιαϊλά στην Τουρκία με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης  ναζιστικού τύπου είναι η επιβεβαίωση ότι η ΝΔ δεν αφήνει τη Χρυσή Αυγή να την υποκαταστήσει αλλά τρέχει να την ξεπεράσει. Είναι ώρα να κλείσουν εδώ και τώρα. Είναι ώρα να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες και να σταματήσει το κυνήγι μαγισσών για χάρη του αποπροσανατολισμού του κόσμου που αγανακτεί με τις απολύσεις και τα Μνημόνια της καταστροφής.  Είναι ώρα να τιμωρηθούν οι βασανιστές αστυνομικοί στην Αμυγδαλέζα και να απολυθεί ο πολιτικός τους προϊστάμενος Ν,Δένδιας.            Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή - ΕΕΡΦΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: