Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Όλοι στην συγκέντρωση Αλληλεγγύης - Αμαξοστάσιο Σεπόλια Μετρό Τετάρτη 5 μμ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr    ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
ΚΑΤΩ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ / ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΣΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ....


Η κήρυξη της απεργίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς  ως παράνομη  δείχνει με τον πλέον σαφή τρόπο την πρόθεση της κυβέρνησης, να καταστείλει κάθε αγώνα που δεν εγκλωβίζεται στα όρια της ελεγχόμενης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, κάθε μάχης που βάζει μπροστά τις ανάγκες των εργαζόμενων, απέναντι στην πολιτική της εξαθλίωσης και της φτώχειας.
Ο κυβερνητικός συνασπισμός της υπόκλισης στην Τρόικα και το κεφάλαιο, επιδιώκει να περιθωριοποιήσει τον δίκαιο απεργιακό αγώνα στις συγκοινωνίες, με πρόσχημα την "ταλαιπωρία των επιβατών". Για να προλάβει το τσουνάμι της κοινωνικής οργής  που θα σαρώσει την κυβέρνηση και την πολιτική της, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν τη βια, το ψέμα και την υποκρισία.
Είναι οι ίδιοι που νομοθετούν ή "λιβανίζουν" τις πολιτικές που κόβουν δρομολόγια και γραμμές, που ακριβαίνουν τα εισιτήρια, που υποχρεώνουν εκατοντάδες χιλιάδες επιβατών να στοιβάζεται σαν ζώο σε κακοσυντηρημένα, ανθυγιεινά  και επικίνδυνα λεωφορεία μέσα σε κρύο και σε ζέστη και σήμερα τολμούν να κατηγορούν τους απεργούς δήθεν για ταλαιπωρία.
Καλούμε το λαό της Αθήνας να σταθεί στο πλάι των απεργών. Να μην υποκύψει στις επιδιώξεις της κυβέρνησης και την προπαγάνδα των καναλιών που επιχειρούν να υπονομεύσουν τον αγώνα των εργαζομένων με όπλο τους το ψέμα και την παραπλάνηση. Να απομονώσουν τους φασίστες που πρόθυμα συντονίζονται στην επίθεση ενάντια στους απεργούς και "στοχοποιούν"  αγωνιστές.
Μοναδικό τους στόχος έχουν να σπάσουν την απεργία που όχι μόνο αντιστέκεται στις μειώσεις των μισθών των εργαζομένων του κλάδου, αλλά αντιτίθεται στις αυξήσεις των εισιτηρίων και το ξεπούλημα σε ιδιώτες. Κάθε σωματείο και  ομοσπονδία, όλο το εργατικό κίνημα πρέπει να συμβάλλει ενεργητικά στον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων. Κάθε δύναμη της αριστεράς κρίνεται στο αν θα ενεργοποιηθεί δίπλα στους απεργούς για την ενίσχυση και γενίκευση του αγώνα, στο άνοιγμά του στην κοινωνία. Για να αποτραπεί κάθε σκέψη για επιστράτευση και ανοιχτή καταστολή του αγώνα.
Όλοι στα αμαξοστάσια και στους σταθμούς.
Να νικήσει  η απεργία στις συγκοινωνίες, να ανοίξει ο νέος γύρος αντιπαράθεσης για την ανατροπή της κυβέρνησης και την πολιτική των μνημονίων.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ,  ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: