Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
Όλα τα βλέματα του πλανήτη είναι στραμμένα με αγωνία προς την Ελλάδα και τις εκλογές της Κυριακής 17ης Ιούνη.
Η εγχώρια, η ευρωπαϊκή και η παγκόσμια αντίδραση τρέμει στην κυριολεξία μια νίκη της Αριστεράς την Κυριακή.
 Στον αντίποδα των βρώμικων κυρίαρχων ιμπεριαλιστικών τάξεων του πλανήτη, οι λαοί της Ευρώπης και οι λαοί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, προσδοκούν με ελπίδα την επικράτηση της ελληνικής ριζοσπαστικής Αριστεράς.....

Ο ελληνικός λαός αυτήν την Κυριακή κρατά τις τύχες του στα χέρια του!
Και όχι μόνο τις δικές του αλλά και των λαών της Ευρώπης και ίσως γενικότερα.
Σπάνια η ιστορία δίνει την ευκαιρία να σφραγίσουν οι λαοί τη μοίρα τους και το ρου της ευρωπαϊκής και γιατί όχι της παγκόσμιας ιστορίας.
Ενα μεγάλο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στη Γερμανοκρατούμενη ΕΕ και στο ληστρικό ΔΝΤ θα σηματοδοτήσει ένα άλλο δρόμο ελληνικής ελπίδας με παγκόσμια σημασία.
Τη μάχη γι' αυτή την ιστορική νίκη δίνουν σε αυτή τη χώρα όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς που προσβλέπουν σε ένα ενωτικό ριζοσπαστικό εγχείρηση μα πρώτα απ' όλα ο ΣΥΡΙΖΑ!
Δεν μπαίνουμε τώρα σε μια συζήτηση, που δεν είναι της συγκυρίας για το ποια ή ποιες από τις δυνάμεις της Αριστεράς έχουν πλεονεκτήματα στην ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική τους ταυτότητα. Το ζήτημα αυτήν τη στιγμή είναι ότι εκ των πραγμάτων η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δόσει σε όλη την Αριστερά και κυρίως στον ελληνικό  λαό μια ευκαιρία και μια δυνατότητα.
Θα ανοίξει τώρα και όχι αύριο ένα παράθυρο στην ελπίδα.
Γι' αυτό έχει ιστορική σημασία αυτή η ελπίδα να υπάρξει.
Ξέρουμε τις αδυναμίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι βάσιμες ορισμένες επιφυλάξεις απέναντί του αλλά δεν έχουν βάση οι αφορισμοί που εκ των προτέρων διαγράφουν το μέλλον.
Στο χέρι όλων των αριστερών δυνάμεων, στο χέρι των λαϊκών δυνάμεων, είναι να αξιοποιήσουμε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για να διευρύνουμε και όχι για να κλείσουμε ορίζοντες.
Και οι ορίζοντες αυτοί αν δεν κλείσουν θα χλωμιάσουν, τουλάχιστον προσωρινά, αν τώρα επικρατήσουν στο πρόσωπο της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ οι δυνάμεις της πιο λυσσώδους εγχώριας και ευρωπαϊκής αντίδρασης. 
Ας τους φράξουμε το δρόμο! Την Κυριακή, το βράδυ της 17ης Ιούνη μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα!
Μπορούμε έστω να έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε αυτή την αλλαγή!
Να δοκιμάσουμε μια νέα αρχή!
Αν ηττηθούν ξανά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν θα νικήσει κάποια μεμονωμένη αριστερή παράταξη! Θα νικήσουν όλες οι αριστερές δυνάμεις από κοινού!
Θα νικήσει η εργατική τάξη της Ελλάδας! Θα νικήσει και θα πανηγυρίσει ο Ελληνικός λαός!
Ας αφήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανατροπής από τη Δευτέρα. Ανοικτή τη δυνατότητα της δοκιμής για ένα νέο προοδευτικό δρόμο με σοσιαλιστικό ορίζοντα!         ISKRA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: