Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μαύρο στους Γερμανοτσολιάδες

Του Πάσχου Λαζαρίδη.
Με μια ανατριχιαστική κίνηση η εφημερίδα του τέταρτου Ράιχ Financial Times Deutschland κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο άρθρο (γραμμένο στα ελληνικά!) όπου συστήνει στους Έλληνες ψηφοφόρους να πουν όχι στον δημαγωγό Αλέξη Τσίπρα και να προτιμήσουν κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά. Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ.
Οι εκτελεστές του ελληνικού λαού, οι κατακτητές της πολιτικής και οικονομικής του ανεξαρτησίας, αυτοί που τον καταδίκασαν στην κόλαση του μνημονίου, που με την πολιτική τους βούλιαξαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τους Έλληνες στη φτώχεια μας καλούν να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία!
Η κυβέρνηση Μέρκελ με λύσσα....
χωρίς προσχήματα, ξεπερνά ακόμα και την εποχή που η Αμερικάνικη Πρεσβεία ανεβοκατέβαζε για πλάκα κυβερνήσεις από το παλάτι του βασιλιά στο Τατόι. Σήμερα η Γερμανική κυβέρνηση δεν ανεβοκατεβάζει απλά κυβερνήσεις όπως έκανε με τον Παπαδήμο. Σήμερα εκβιάζει ευθέως τους Έλληνες, απευθυνόμενη σε αυτούς σαν να είναι ιθαγενείς αποικίας και τους λέει να ψηφίσουν το κατοικίδιο της Μέρκελ, τον Αντώνη Σαμαρά.
Οι πολιτευτάδες της Δεξιάς που τριγύριζαν στα χωριά της επαρχίας πριν τις 6 Μάη και “ενημέρωναν” τους κατοίκους ότι η Μέρκελ δεν θέλει την ΝΔ, γιατί τάχα θα ...αντισταθεί, σήμερα πρέπει να κρυφτούν στα λαγούμια τους.
Οι Financial Times Deutschland το λένε καθαρά: Συστήνουν στους Έλληνες ψηφοφόρους “τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών”. Συστήνουν τους ατζέντηδες των τοκογλύφων. Συστήνουν Αντώνη Σαμαρά.
Δεν είναι καινούρια η προτίμηση των Γερμανών. Όμως στο κλείσιμο της πιο βρώμικης, μονομερούς, προεκλογικής εκστρατείας που υπήρξε ποτέ από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, πάει πολύ το Γερμανικό Τέταρτο Ράιχ να απευθύνει διάγγελμα κατοχής στον ελληνικό λαό και να ζητά να υπερψηφιστούν οι Γερμανοτσολιάδες. Να ψηφιστούν όσοι δεν φέρνουν αντίρρηση στους δανειστές.
Διαλύουν τις προεκλογικές μπούρδες του Σαμαρά ότι θα πάει να διαπραγματευτεί με την τρόικα. Μα ποιος να διαπραγματευτεί; Ο υπηρέτης με τα αφεντικά του; Ο προστατευόμενος με τους προστάτες του; Ο υιοθετημένος με τους κηδεμόνες του;
Με το σημερινό τους άρθρο, οι Financial Times Deutschland αποκαλύπτουν αυτό που ξέραμε, αλλά που ίσως δεν θέλαν να πιστέψουν οι ψηφοφόροι της Δεξιάς: ότι ο Σαμαράς είναι ο άνθρωπός τους. Όχι μόνο επειδή στην παράταξή του πολλοί τα έχουν πιάσει από τη Siemens και βρίσκονται στα κατάστιχα που έχει δώσει ο Χριστοφοράκος στα αφεντικά του. Όχι μόνο επειδή η ΝΔ ήταν πάντα με το κεφάλαιο και για να το κρύψει πούλαγε πατρίδα και θρησκεία. Αλλά επειδή σήμερα, μόλις σήμερα, η Γερμανική ηγεσία αποκαλύπτει φόρα παρτίδα, χρησιμοποιώντας κάποιον αντίστοιχο Δήμο Σταρένιο για μεταφραστή, ότι πρέπει οι Έλληνες να ψηφίσουν τον Σαμαρά!
Ίσως όμως αυτή η πρωτοφανής επέμβαση των Γερμανών και της Μέρκελ υπέρ του Σαμαρά, να έχει κι ένα καλό. Κάνει σαφές το δίλημμα της Κυριακής:
Ή Γερμανικό προτεκτοράτο με πρωθυπουργό Γερμανοτσολιά.
Ή κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα έξω από τον θάνατο του μνημονίου.
Ή με τον Σαμαρά που αποδέχεται τα πάντα, ή με τον Τσίπρα που αρνείται τον εκβιασμό.
Την Κυριακή δεν αποφασίζουμε ποιον θέλουμε πρωθυπουργό. Αποφασίζουμε αν θέλουμε να ζήσουμε σε ανεξάρτητη χώρα ή σε Γερμανική αποικία.       antapoCRISIS  

1 σχόλιο:

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Αποδεικνύει όσα έχουν ξοδέψει για το δίδυμο ΓΑΠ-Σαμαρά που εξ αρχής ξέραμε πως ήταν στημένο. Πρώτα Ο Σαμαράς δε θα έκανε αντιπολίτευση στο ΓΑΠ κι ύστερα θα γινόταν προθυπουργός.
Το 2009 διάβασα στους Times πως οι Έλληνες είναι απρόβλεπτοι. Περίμεναν αντιδράσεις άγριες, τις προέβλεπαν όσο πιο συχνά θα έμοιαξε αμερόληπτο & πάνω που ξεχάστηκαν να 'το το απρόβλεπτο!
Κινήσεις πανικού ενώ η κ Μέρκελ δέχθηκε ήδη την επαναδιαπραγμάτευση (μήπως και βγει ο πληρωμένος).