Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Οι λάτρεις του αργεντίνικου τάνγκο δίνουν ραντεβού στο 3ο Τάνγκο Day στην Αθήνα

Μία συναυλία, πέντε ορχήστρες τάνγκο και η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το 3o Athens Tango Day και Gran Orquestazo de Tango. Ένα event σταθμός στην ελληνική τάνγκο σκηνή, με τον τίτλο «Η Αθήνα χορεύει και ... ακούει τάνγκο» συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά, αναβιώνοντας ένα μουσικό έθιμο της χρυσής εποχής του τάνγκο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία, χορευτικά shows, χορευτική βραδιά τάνγκο αλλά και μαθήματα για επίδοξους χορευτές.


Το event ξεκινά στις 5 το απόγευμα με δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα τάνγκο....
από τις καλύτερες σχολές και δασκάλους της Αθήνας, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναΐων, και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 το βράδυ. Μισή ώρα αργότερα το σκηνικό μεταφέρεται στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» στο Νέο Κόσμο, όπου η σκηνή είναι έτοιμη για τη μεγάλη συναυλία «Gran Orquestazo de Tango» με τους Tangarto , Evocacion , Agua y Vino, El duo de dos και Marios Strofalis Quartet.

Οι ορχήστρες πλαισιωμένες από 5 χορευτικά ζευγάρια τάνγκο αναμένεται να ικανοποιήσει κάθε λάτρη του μοναδικού αυτού χορού. Πιο συγκεκριμένα, οι Fabian Ballejos και Τζίνα Νικολίτσα, Gabriel Marino και Έλλη Καραδήμου, Λουκάς Μπαλόκας και Γεωργία Προίσκου, Δημήτρης Λουκάκης και Βίκυ Δαμιανού, Κωνσταντίνος Μπαγρόπουλος και Μεταξένια Καραχάλιου, θα ανέβουν στη σκηνή με απόλυτο σκοπό να μαγέψουν με τις φιγούρες του ερωτικού και τολμηρού τάνγκο.

Το event θα ολοκληρωθεί με δωρεάν χορευτική βραδιά τάνγκο «La milonga de los Danzarines» με Djs γνωστούς χορευτές του τάνγκο, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναΐων από τις 10.30 μ.μ έως τις 7 το πρωί.

Πληροφορίες: Σάββατο 21 Ιανουαρίου, 5μ.μ-9μ.μ στην αίθουσα Άγγελος Σικελιανός της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, και στις 9.30μ.μ στον Πολυχώρο «Αννα και Μαρία Καλουτά», Αγίου Σώστη και Τιμοκρέοντος 6α, Νέος Κόσμος, tangoingreece.com τιμή εισ.: 10ευρώ.          Americalatina.com.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια: