Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Emmanuel Kelly: Δείτε το video που έκανε τους Αυστραλούς να δακρύσουν.

από: Palmografos.com      O Emmanuel Kelly και ο αδερφός του Ahmed γεννήθηκαν στο Ιράκ κατά τη διάρκεια του χημικού πολέμου, που τους κόστισε την αρτιμέλειά τους.

Βρέθηκαν μέσα σε ένα κουτί και μεταφέρθηκαν στο ορφανοτροφείο.

Εκεί - μικρά παιδάκια - τα βρήκε η διευθύντρια της Οργάνωσης Children First Foundation, Moira Kelly και τα υιοθέτησε, κατάφερε μάλιστα να τα υποβάλει και σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να βελτιωθεί η φυσική τους κατάσταση.
"Ήταν σαν να είδα έναν άγγελο, όταν είδα για πρώτη φορά τη μαμά", εξομολογείται ο Emmanuel, που θεωρεί την κυρία Kelly ήρωά του και με το δίκιο του.

"Έδωσε μεγάλο αγώνα για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, χωρίς αυτήν θα ήμουν ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα", συμπληρώνει.

Ας σημειωθεί εδώ, ότι η κυρία Kelly έχει αναλάβει υπό την προστασία της και δύο άλλα ορφανά δίδυμα παιδάκια από το Μπαγκλαντές, τους Krishna και Trishna.

Τώρα ο Emmanuel δοκιμάζει το ταλέντο του στο X-Factor της Αυστραλίας, τραγουδώντας το Imagine του John Lennon....
και όπως μπορείτε να ακούσετε είναι τόσο καλός, ώστε κατάφερε να συγκινήσει με την εκτέλεσή του αυτή, όχι μόνο το κοινό, αλλά και τη "σκληρή" επιτροπή.

Ο ίδιος πάντως δεν θέλει να τον θαυμάζουν για τη γενναιότητά του, αλλά για το ταλέντο του και αυτό που επιθυμεί είναι να κάνει τον κόσμο ευτυχισμένο με το τραγούδι του.

Πάντα χαμογελαστός και αισιόδοξος ο Emmanuel, μήπως πρέπει να αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για μας, που μιζεριάζουμε και γκρινιάζουμε με τα καθημερινά μας προβλήματα;

Ας θυμόμαστε πού και πού, πόσο μεγάλη δυστυχία υπάρχει στον κόσμο, πόσοι άνθρωποι ακροβατούν μεταξύ ζωής και θανάτου και πόσο μεγάλα και αστείρευτα αποθέματα δύναμης κρύβουμε μέσα μας.            

Δεν υπάρχουν σχόλια: