Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ο Δημήτρης Ρέππας για άλλη μια φορά έστειλε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και ισοπολιτείας




Αμ’ έπος αμ’ έργον για τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δ. Ρέππα, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα πολιτών και φορέων του Νομού Τρικάλων για την αποστολή νέου λυόμενου σχολείου στην περιοχή Παλαιοκαρυά της Πίνδου από τον ΟΣΚ (εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Υποδομών πλέον). Μια αίθουσα ελαφριάς προκατασκευής θα αντικαταστήσει το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκαρυάς, το οποίο κάηκε πριν από 3 μέρες, αφήνοντας τους έξι μαθητές του, - οι οποίοι γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τις φλόγες -, χωρίς σχολείο. Ο κ. Ρέππας για άλλη μια φορά έστειλε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και ισοπολιτείας σε μια δύσβατη περιοχή της χώρας μας, δίνοντας πάλι στους μαθητές το δικαίωμα στην μάθηση.

O δήμαρχος Τρικάλων κ. Κώστας Κουφογάζος σε συνέντευξη του τόνισε οτι "η έκκληση που κάναμε έπιασε τόπο, πράγματι κινήθηκαν οι υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού. Επικοινωνήσαμε με το υπουργείο Παιδείας και αυτό με το Υποδομών. Δόθηκε λύση, αφού κάηκε το σχολείο, δεν κάηκε και η ελπίδα αυτών των παιδιών για το δικαίωμα στην μάθηση".  sibilla - σίβυλλα 

1 σχόλιο:

dimitris είπε...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ? ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΚΑΤ Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ''ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ'' ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ''ΤΡΑΒΑΕΙ'' ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ''ΨΟΦΑΓΕ'' ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΘΕΜΑ- ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ''ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ''? ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ''ΛΙΓΟ''?