Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr  Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιόρτασε τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τους συνεργάτες της, τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, με όργιο καταστολής, ξυλοδαρμών και συλλήψεων. Χτύπησε τη μαζική διαδήλωση στη μνήμη του αντιφασίστα που δολοφονήθηκε και συνέλαβε 64 αντιφασίστες, που δικάζονται στις 2 Οκτώβρη στα δικαστήρια του Πειραιά.
Το μαύρο κυβερνητικό μέτωπο έχει εξαπολύσει όλες του τις δυνάμεις εναντίον όποιων αντιδρούν....
Μέσα σε ένα μόνο μήνα, δικάζονται για συμμετοχή τους σε διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, πορείες δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες, συναγωνιστές και άνθρωποι που όρθωσαν ανάστημα στον Φούχτελ, στις φιέστες της ελληνικής προεδρίας, τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης στον στρατό. Ο Θανάσης Αγαπητός,ο Σαράντης Αρβανίτης, ο Θωμάς Κυριαζόπουλος, ο Παύλος Αντωνόπουλος, οι 64 του Κερατσινίου, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Στρατευμένων βρίσκονται στο στόχαστρο με αλλεπάλληλες δίκες που ποινικοποιούν τη μαζική πολιτική δράση κατά της κυβέρνησης και της τρόικας και υπέρ των λαϊκών δικαιωμάτων.
Είμαστε δίπλα τους και συμπαραστεκόμαστε ενεργά. Καμία δίωξη, καμία ποινικοποίηση του λαϊκού δικαιώματος στον αγώνα. Να σταματήσουν όλες οι εκφοβιστικές διώξεις τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: