Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Η κυβέρνηση του Τελ Αβίβ θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της (Βίντεο)

Πραγματικά δυσκολεύεσαι να βρεις λέξεις για να σχολιάσεις το συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (το δημοσίευσε το Vice) με την δολοφονία μικρών παιδιών της Παλαιστίνης από το κράτος-τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής.

Δεν καταλαβαίνουν τα δολοφονικά καθάρματα της κυβέρνησης του Ισραήλ ότι τα ποτάμια αίματος του Παλαιστινιακού λαού, που αφήνουν πίσω τους οι άνανδρες επιθέσεις τους θα γίνουν ωκεανοί που θα τους πνίξουν...
.
Ναι τα παιδιά της Παλαιστίνης από χτες είναι λιγότερα. Είναι όμως πολύ μεγαλύτερη η οργή του Παλαιστινιακού λαού, το μίσος του για τους κατακτητές και θα ρθει κάποια στιγμή η ώρα που τα σιωνιστικά καθάρματα θα πληρώσουν για τiw φρικαλαιότητές τους..

Τα εγκλήματα του σιωνιστικού κράτους θα το στιγματίζουν για πάντα και ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι όση βαρβαρότητα και να επιδείξεις δεν θα μπορέσεις για πολύ να κρατάς υποταγμένο έναν λαό όταν αυτός έχει αποφασίσει να σπάσει τα δεσμά του.
Και θα ρθει η στιγμή που η κυβέρνηση του Τελ Αβίβ θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της.                           ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: