Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΤΑΓΜΑ

ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ  Από 1ης Ιανουαρίου 2014, ισχύουν οι κάτωθι αποφάσεις του Πανδοσολογιότατου, κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Εκκαθάρισης προεδρεύοντος του Vizekanzler Αντώνη Γκαβού:
Όσοι αυτοκτονούν το κάνουν από ερωτική απογοήτευση. Περισσότερη έρευνα απαγορεύεται. Πιθανά σημειώματα των αυτοχείρων καταστρέφονται.
Οι φτωχοί να θεωρούνται αναγκαίο καλό για την ανάπτυξη. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ανάλυσης θεωρείται εξτρεμιστική πράξη και τιμωρείται....

Η απαγόρευση μετάδοσης θλιβερών ειδήσεων παραμένει σε ισχύ και για το νέο έτος.
Η 17η Ιουλίου, ημέρα γέννησης της Καγκελαρίου Άνγκελας Δωροθέας Μέρκελ το γένος Κάσνερ, ορίζεται από φέτος ως εθνική εορτή.
Τα πολυτελή σκάφη αναψυχής απαλλάσσονται από οποιαδήποτε φορολόγηση.
Τα κρούσματα αλληλεγγύης θα παρακολουθούνται αυστηρά από τις Αρχές. Στην περίπτωση που υπερβαίνουν τα  όρια ανθρωπιάς που έχουν οριστεί με Προεδρικό Διάταγμα, θα αντιμετωπίζονται ως πράξεις ανατροπής του καθεστώτος.
Οι πολίτες που θεωρούν πως αδικούνται έχουν το δικαίωμα να εγκαταλείψουν τη χώρα και μόνο αυτό.
Οι έχοντες αμφιβολίες για την ηθική και την αξία της πολιτικής τάξης θα απομονώνονται σε ειδικούς θαλάμους ώστε να αποφευχθεί η διασπορά της νόσου.
Στα καταστήματα επιδιορθώσεως υποδημάτων, το χτύπημα στα καρφιά θα είναι συνεχές. Σε άλλη περίπτωση θα εκλαμβάνεται ως κώδικας μετάδοσης μηνυμάτων και θα κατάσχεται ο εξοπλισμός.
Όλοι οι πολίτες έχουν πρόσβαση στην Υγεία και την Παιδεία, υπό την προϋπόθεση ότι μπορούν να πληρώνουν το κόστος των υπηρεσιών που τους παρέχεται.
Οι διαμαρτυρόμενοι θα εκτελούνται.
Το «ωράριο εργασίας» καταργείται και αντικαθίσταται με το «μέχρι εξαντλήσεως».
Όποιος συλλαμβάνεται σκεπτόμενος θα πυροβολείται επί τόπου.
Οι Αρχές έχουν μόνο δικαιώματα.
Ο όρος «αστυνομική βία» καταργείται και αντικαθίσταται από τον όρο «σωτήρια επέμβαση».
Οι αποφάσεις της κυβερνήσεως θα διορίζονται στις συνειδήσεις των πολιτών ως θετικότατες. Υπεύθυνα διορισμού ορίζονται τα ΜΜΕ.
Οποιαδήποτε αμφισβήτηση θα αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική πράξη.

Εκ της Ελληνικής Δημοκρατίας
Με τα τρία χέρια, τα δύο κεφάλια και το έξι πόδια
Ο πρόεδρος Βασιλιάς
Κάρολος της Υπνοβασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: