Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

3o Συνέδριο ΝΑΡ: Στην τελική ευθεία με εκδηλώσεις και συσκέψεις

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο δημόσιος διάλογος και οι ανοιχτές εκδηλώσεις και συσκέψεις για το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ, το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή 29 Νοέμβρη στην Αθήνα.
Ταυτόχρονα, συνεχίζεται επίσης ο δημόσιος προσυνεδριακός διάλογος (Δείτε όλα τα άρθρα εδώ: http://www.narnet.gr/3o_synedrio_page).
Οι Εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες είναι:...

  • Στο Ηράκλειο Κρήτης, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, με θέμα «Για τον κομμουνισμό στον 21ο αιώνα. Στην εποχή της κρίσης αλλά και των μεγάλων επαναστατικών δυνατοτήτων, συζητάμε για τη σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική, μέσα από τις θέσεις και την προγραμματική διακύρηξη του 3ου συνεδρίου του ΝΑΡ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Θεατρικού Σταθμού (ΚΤΕΛ) με ομιλητή τον Αντώνη Δραγανίγο, μέλος της ΠΕ ΝΑΡ.
  • Στο Περιστέρι, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, οι οργανώσεις Δυτικών συνοικιών του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α. πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα "Η Κομμουνιστική Προοπτική στην Εποχή της Κρίσης και των μεγάλων Επαναστατικών δυνατοτήτων", στις 7:30 μ.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου. Ομιλητές: Άγγελος Χάγιος, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ. Δημήτρης Γράψας, μέλος του Κ.Σ. της ν.Κ.Α. 
  • Στα Πετράλωνα, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στις 6:30 μ.μ. στο Καφενείο "Κρίκος" θα γίνει παρουσίαση - συζήτηση για την πρόταση προγραμματικής διακύρηξης και τις θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ για το 3ο Συνέδριο. Την παρουσίαση θα κάνει ο Π. Μαυροειδής, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ.               

Δεν υπάρχουν σχόλια: