Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Νέο Αριστερό Ρεύμα:Οικονομική εξόρμηση για το 3ο συνέδριο

 Νέο Αριστερό Ρεύμα   Η Πολιτική Επιτροπή του ΝΑΡ προκήρυξε μεγάλη οικονομική εξόρμηση για το 3ο συνέδριο της οργάνωσης. Η οικονομική εξόρμηση ξεκίνησε  την 1η Νοέμβρη μέχρι θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου 2014 με στόχο την ενίσχυση των όρων οικονομικής ανεξαρτησίας του ΝΑΡ, μπροστά στις δύσκολες μάχες που έρχονται.....

Ήδη, τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης κυκλοφορούν από όλες τις οργανώσεις του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και οι πρώτες μέρες, και κυρίως η εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε στο τρίημερο του Πολυτεχνείου στις μεγάλες πόλεις, δείχνουν θετικά μηνύματα για την ανταπόκριση εργαζομένων και νέων στο κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης του ΝΑΡ.
Το ΝΑΡ καλεί όλους τους φίλους του, όλους τους αγωνιστές του ταξικού εργατικού κινήματος, της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και της κομμουνιστικής απελευθέρωσης να το ενισχύσουν αποφασιστικά, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα και αυξημένα καθήκοντα, στις μάχες και τους αγώνες της περιόδου με μεγαλύτερη επάρκεια. Είναι γνωστό ότι η αντικαπιταλιστική Αριστερά, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΝΑΡ και η ν.Κ.Α. δεν παίρνουν καμία κρατική ή άλλη επιχορήγηση, ούτε διαθέτουν έσοδα από επιχειρηματικές δραστηριότητες. Στηρίζονται αποκλειστικά στη συνδρομή των μελών και φίλων τους, στις ενισχύσεις των εργαζομένων, των νέων, των συναγωνιστών τους. Ο κόσμος της εργασίας, ο κόσμος του αγώνα είναι η δύναμή μας, πολιτικά αλλά και οικονομικά, σε αυτόν απευθυνόμαστε ξανά για στήριξη και ενίσχυση της δράσης μας, που απαιτεί και οικονομική ανεξαρτησία και δυνατότητες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: