Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΟΡΕΙΑ: Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Πέμπτη 31 Οκτώβρη και ώρα 18.00
στα Προπύλαια
για να διαδηλώσουμε μαζί ενάντια στις εκδόσεις των αγωνιστών από την Τουρκία με πορεία προς το ελληνικό κοινοβούλιο....
Ο αγωνιστής MEHMET YAYLA θα εκδικαστεί στον Εφετείο
Πειραιάς στις 30 Οκτώβρη Τέταρτη 2013 στις 13.00
Να Μην Έκδοτη Ο MEHMET YAYLA Στην Τουρκία!
ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!
To ελληνικό κράτος συνεργαζόμενο με τον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό συνεχίζει την καταστολή των επαναστατών από την Τουρκία. Τέσσερις επαναστάτες που αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού για να εκδοθούνε στη ένας στη Γαλλία, ένας στη Γερμανία και δύο στην Τουρκία. Μετά από αίτημα έκδοσης και από την Τουρκία των Αχμέτ Ντουζγκούν Γιουκσέλ και Ερντογάν Τσακίρ αυτοί θα ξαναδικαστούνε για να αποφασιστεί η έκδοσή τους στην Τουρκία.

Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ιμπεριαλισμός και φασισμός. Δεν είναι αδίκημα ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό. Είναι άδικη η απόφαση έκδοσης.
Αποφασίστηκε η έκδοση του δικηγόρου Αχμέτ Ντουζγκούν Γιουκσέλ στον Γερμανικό ιμπεριαλισμό, του Ερντογάν Τσακίρ στον Γαλλικό ιμπεριαλισμό και του ποιητή-συγγραφέα και συνδικαλιστή Χασάν Μπιμπέρ στον φασισμό της Τουρκίας επειδή αγωνίζονται για δικαιώματα και ελευθερίες. Ενώ παράλληλα δικάζεται η υπόθεση έκδοσης του Μεχμέτ Γιαϊλά στον φασισμό της Τουρκίας. Για να καταγγείλουν τις αποφάσεις αυτές, ξεκίνησαν απεργία πείνας στις 24 Σεπτέμβρη. Για συμπαράσταση στους απεργούς ξεκίνησε απεργία πείνας και η Φαντίκ Αντιγιαμάν στις 15 Οκτώβρη στην πλατεία Συντάγματος.
Στην πλατεία Συντάγματος γίνεται ενημέρωση για την απεργία πείνας των πολιτικών κρατούμενων, ενημέρωση για τα βασανιστήρια και για τις συνθήκες στην  Τουρκία με φωτογραφίες και προκηρύξεις. Με τη συνεργασία της αστυνομίας και του δήμου της Αθήνας σε 8 μέρες  έγιναν στην Πλατεία Συντάγματος 7 επιθέσεις στους απεργούς πείνας και 21 προσαγωγές. Κατηγορήθηκαν η Φαντίκ Αντιγιαμάν και τρία μέλη της επιτροπής  για ''ρύπανση περιβάλλοντος'' με στόχο την τρομοκράτηση τους, οδηγήθηκαν σε δίκη και αθωώθηκαν. Η Φαντίκ Αντιγιαμάν συνεχίζει την απεργία πείνας στα γραφεία της επιτροπής αλληλεγγύης στην οδό Τζαβέλα 3, στα Εξάρχεια.

Οι απεργοί πείνας ήρθαν στην Ελλάδα λόγω των επιθέσεων εξόντωσής τους που δέχονται από τον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό στην Τουρκία.

1-AHMET DÜZGÜN YÜKSEL

Στις 23 Σεπτέμβρη εγκρίθηκε η απόφαση της έκδοσης του Αχμέτ Ντουζκούν Γιουκσέλ στον Γερμανικό ιμπεριαλισμό. Ο Αχμέτ Ντουζκούν Γιουκσέλ, αγωνίστηκε για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία ως δικηγόρος και γι’ αυτό έγινε στόχος του φασισμού, υπέστη βασανιστήρια και αναγκάστηκε να καταφύγει στην Γερμανία. Στην Γερμανία φυλακίζεται και μένει σε κελιά απομόνωσης για τέσσερα χρόνια με αποτέλεσμα να παρουσιάσει προβλήματα υγείας. Οι κατηγορίες ήταν συμμετοχή στις εκδηλώσεις της πρωτομαγιάς, συμμετοχή σε συναυλία και η αποκάλυψη του αληθινού προσώπου του φασισμού στην Τουρκία πουλώντας νόμιμα περιοδικά. Τώρα αποφασίστηκε η έκδοση του στον Γερμανικό ιμπεριαλισμό. Εγκρίθηκε. Επίσης θα εκδικαστεί και η υπόθεση της έκδοσης του στον φασισμό της Τουρκίας.

2-ERDOĞAN ÇAKIR

Ο Ερντογάν Τσακίρ είναι ένας εργάτης, πατέρας τεσσάρων παιδιών και ζούσε στην Γαλλία με την οικογένεια του. Συλλαμβάνεται από τον Γαλλικό ιμπεριαλισμό λόγω των δημοκρατικών δραστηριοτήτων του. Σε περίπτωση έκδοση του στην Γαλλία θα δικαστεί σε ποινή φυλάκισης από 7 έως 20 χρόνια. Το τελευταίο δικαστήριο του Ερντογάν Τσακίρ θα γίνει στις 15 Νοέμβρη. Ο Ερντογάν Τσακίρ θα βρίσκεται  τότε ήδη σε πάνω από 50 μέρες απεργίας πείνας.





3-HASAN BİBER
Ο Χασάν Μπιπέρ πατέρας τριών παιδιών, υπερασπίστηκε για χρόνια τα δικαιώματα των εργατών στην Τουρκία ως συνδικαλιστής. Πολλές φορές δέχτηκε απόπειρες δολοφονίας επειδή ως πρόεδρος συνδικάτου δεν συμβιβαζόταν με τα αφεντικά. Συνελήφθη επανειλημμένα από τις τουρκικές κυβερνήσεις. Είναι ποιητής, συγγραφέας και βρέθηκε αιχμάλωτος επειδή αγωνίστηκε ενάντια στον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό της Τουρκίας. Η έκδοση του στον φασισμό της Τουρκίας θα σημαίνει εκτέλεσή του. Είδε όλος ο κόσμος το πρόσωπο του φασισμού στην Τουρκία στον ξεσηκωμό του λαού τον Ιούνη. Στις 8 Νοέμβρη θα ανακοινωθεί η τελική απόφαση για τον Χασάν Μπιμπέρ που το μόνο του αδίκημα είναι να αγαπάει τον λαό του, να υπερασπίζει  τα δικαιώματα των εργατών και να αγωνίζεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό. Δεν αποδείχτηκε ιστορικά ότι είναι έγκλημα αυτή η στάση. Τις τελευταίες μέρες λόγω της απεργίας πείνας που πραγματοποιεί παρουσίασε προβλήματα καρδιακής αρρυθμίας.

4-MEHMET YAYLA
Ο Μεχμέτ Γιαϊλά από τα φοιτητικά του χρόνια βρισκόταν στον αγώνα για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες και υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των φοιτητών, των εργατών και του λαού. Είναι ένας αγωνιστής που συνελήφθη και βασανίστηκε πολλές φορές. Συνελήφθη στην Ελλάδα επειδή αγωνίζεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό.  Δικάζεται στην Ελλάδα μετά από αίτημα της Τουρκίας να εκδοθεί σ’ αυτήν. Η δίκη του απεργού πείνας Μεχμέτ Γιαϊλά είναι την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.
   Η FADİK ADIYAMAN  κάνει απεργία πείνας σε ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς πείνας στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η  Φαντίκ Αντιγιαμάν, μητέρα δύο παιδιών αγωνίστηκε ενάντια στην καταστολή και τον βασανισμό των πολιτικών κρατούμενων  ως μέλος του  TAYAD (Σύλλογος αλληλεγγύης στις οικογένειες πολιτικών κρατουμένων). Αγωνίστρια για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες. Στην Τουρκία συνελήφθη  δεκάδες φορές. Φυλακίστηκε 5 φορές και αναγκάστηκε να έρθει στην Ελλάδα. Ενώ στην Ελλάδα με την βούληση του φασισμού της Τουρκίας συνελήφθη και προσήχθη  6 φορές σε αστυνομικά τμήματα, όπου κακοποιήθηκε, βασανίστηκε και τραυματίστηκε. Μάλιστα, μετά από αίτημα της Τουρκίας για έκδοσή της δικάστηκε τον Απρίλιο οπότε και απορρίφθηκε το αίτημα έκδοσής της. Η Φαντίκ Αντιγιαμάν είναι μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και στο Κουρδιστάν. Ξεκίνησε απεργία πείνας συμπαράστασης στους πολιτικούς κρατούμενους που βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού από τις  15 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.
Οι επαναστάτες από την Τουρκία είναι φίλοι του Ελληνικού λαού. Αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό. Ο ιμπεριαλισμός και ο φασισμός είναι εχθροί όλων των λαών του κόσμου. Ο φασισμός της Τουρκίας στην υπηρεσία του ιμπεριαλισμού καταστέλλει, βασανίζει και δολοφονεί καθημερινά τους λαούς της Τουρκίας. Η κάθε μορφή καταπίεσης και διώξεων των αγωνιστών από την Τουρκία σημαίνει ενίσχυση του ιμπεριαλισμού και του φασισμού.
Ο Ελληνικός λαός είναι κατά των εκδόσεων επειδή γνωρίζει πολύ καλά τον φασισμού και τον ιμπεριαλισμό.
Καλούμε όλους τους επαναστάτες δημοκράτες, τους μαζικούς δημοκρατικούς φορείς, τις οργανώσεις,  τα κόμματα να υποστηρίξουν την απεργία πείνας των πολιτικών κρατούμενων ώστε να ακυρωθεί η απόφαση έκδοσης τους και να σταθούν δίπλα μας ενάντια στην αδικία που βιώνουμε.
Κανένας αγωνιστής από την Τουρκία δεν πρέπει να εκδοθεί  
στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό.
Να δοθεί τέλος στις εκδόσεις.
Ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό δεν είναι έγκλημα.
Το Ελληνικό κράτος θα είναι υπεύθυνο για ό,τι συμβεί λόγω της απεργίας πείνας.
Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!

Δεν υπάρχουν σχόλια: