Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Όσο κλιμακώνεται η κυβερνητική-κρατική βία τόσο πλησιάζει η ώρα της ανατροπής

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   Τώρα καταλάβαμε επιτέλους ποιους θεωρούν σαν "άκρο" του πολιτικού συστήματος ο Σαμαράς, ο Δένδιας και η άθλια κυβέρνησή τους. Μας το έδειξε η επέμβαση των ΜΑΤ σήμερα το πρωί στην Χαλκίδα ενάντια στους για μήνες και χρόνια άνεργους εργάτες που είχαν καταλάβει το κτήριο της νομαρχίας στην Εύβοια παλεύοντας ενάντια στο κλείσιμο των εργοστασίων που μαστίζει την περιοχή τους, την φτώχεια και την εξαθλίωση που τους έχουν οδηγήσει η κυβερνητική συμμορία και οι φίλοι τους επιχειρηματίες που φουντάρουν τα εργοστάσια και σώζουν  τις τσέπες τους.....
Αυτό έκαναν και πριν λίγες ημέρες με τους μαθητές στην Λαμία και αλλού, αυτό θέλουν να κάνουν με όλους τους αγώνες.
 
Το όνειρο  του Σαμαρά και της τρόικα, των καναλαρχών  -που υπεξαιρούν δωρεάν τις συχνότητες- και των παπαγάλων μεγαλοδημοσιογράφων στα ΜΜΕ και κάτι  κρατικοδίαιτων "διανοούμενων" που έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια βρίζοντας την "βία" των αγωνιζόμενων είναι ένα! Να παραμείνει ανεξέλεγκτη, άτεγκτη και αποκλειστική η μόνη πραγματική βία. Η βία της κυβέρνησης, του κράτους και της εργοδοσίας. Η βία των δυνάμεων καταστολής. Να οδηγούν τον λαό στην σφαγή και αυτός να φωνάζει "σφάξε με πασά μου να αγιάσω".
 
Άξιος ο μισθός σας, αλλά σας πληρώνουν τσάμπα. Δεν πείθετε κανέναν. Δεν θα σας περάσει!
 
Ο κόσμος της δουλειάς έχει τεράστια δύναμη για να ανατρέψει αυτήν την άθλια πολιτική...και να πετάξει στα σκουπίδια τους υπηρέτες της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: