Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Ανακοίνωση του Γρ.Τύπου για τη δολοφονία Γάλλου Φοιτητή από φασίστες

 ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   Καταγγέλουμε τη δολοφονία του 18 χρονου Γάλλου Clément Méric αντιφασίστα φοιτητή και μέλους του Μετώπου της Αριστεράςαπο τους νεοναζιστές της συμμορίας με την ονομασία JNR (Jeune Nationaliste Révolutionnaire-Νέοι Εθνικιστές Επαναστάτες).
Oι δολοφόνοι  ναζιστές δρώντας με θράσος στο κέντρο του Παρισιού χτύπησαν στο κεφάλι τον αγωνιστή φοιτητή, αφήνοντάς τον κλινικά νεκρό.....

Είναι ένα ακόμη δραματικό γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που στη χώρα μας ζούμε με μεγαλύτερη ένταση μετά την είσοδο της χρυσής αυγής στη βουλή.
Η κρίση που μαστίζει ολόκληρη την Ευρώπη, φέρνει στο προσκήνιο όλο το βούρκο του συστήματος που επιχειρεί να επιβιώσει σε βάρος των λαών, μή διστάζοντας να χρησιμοποιήσει τους οπαδούς του Χίτλερ, για να επιβάλλουν το φόβο στους αγωνιστές των κινημάτων και στην κοινωνία ολόκληρη.
Αυτό επιχειρούν οι  δολοφόνοι του Clément στη Γαλλία, το ίδιο επιχειρούν και οι συνεργάτες τους χρυσαυγίτες στην Ελλάδα, με τις επιθέσεις σε μετανάστες, σε αγωνιστές, σε τοπικές συλλογικότητες και τελευταία σε πολιτικές οργανώσεις της κομμουνιστικής Αριστεράς.
Δέν τους φοβόμαστε, θα τους πολεμήσουμε με το μόνο όπλο που καταστρέφει στις ρίζες του το ναζισμό και τα σαπρόφυτά του. Τον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και τη ρήξη με ότι τους δυναμώνει. Την πολιτική της Ευρωπαικής ένωσης και των κυβερνήσεων που βυθίζουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση τους λαούς.
Εκφράζουμε την λύπη και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους συντρόφους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: