Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

ΟΙ ....ΜΥΤΕΣ που ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ......

 
ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ
Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι συζητήσεις από το ΣΟΚ που προκάλεσε το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ  τύπου ΛΟΥΚΕΤΟ στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, το αστυνομικό "ρίξιμο" των ΠΟΜΠΩΝ της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ και του ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ.

Σε ολάκερο το Δυτικό κόσμο, σε διεθνή ΜΜΕ, σε φόρουμς, σε θεσμούς που στηρίζουν πάσει δυνάμει τη Μνημονιακή κλίκα στην Ελλάδα, η ....ΩΜΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟΥ από τη Κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ δημιούργησε ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ....

Η Ελληνική Κοινωνία, στη ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ της ΕΚΦΡΑΣΗ, καταδίκασε με όλους τους τρόπους τη μέθοδο αυτή και το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ξαναβρήκε στην υπόθεση "ΛΟΥΚΕΤΟ στην ΕΡΤ" τη ΣΠΙΘΑ που αναζητούσε καιρό τώρα να ανάψει πάλι και αυτή τη φορά με ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, με ΕΝΩΣΗ στο ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και ΧΩΡΩΝ που ο συντονισμός τους μέχρι τώρα ήταν ανύπαρκτος.Από την άλλη ακούμε και βλέπουμε μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ κύκλων που φυσικά πρόσκειται στο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ και στην ευρύτερη προπαγάνδα του να προσπαθήσει να αναμασήσει επιχειρήματα του τύπου

"ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ για κανένα μέχρι τώρα ΘΕΜΑ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ....σε αντίθεση με τους ...αργόμισθους της ΕΡΤ".

"ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ λοιπόν μύτη" αδέλφια έτσι ;;;;

2010-2013
ΤΡΙΑ ΟΛΑΚΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΕΚΑΔΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ
 • ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΠΟΡΕΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ
 • ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ με ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
 • ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ που πήραν χαρακτήρα ΠΟΛΕΜΟΥ:  ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΡΟ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΜΕΒΓΑΛ, ΦΑΓΕ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ METROPOLIS
 • ΚΕΡΑΤΕΑ-ΙΕΡΙΣΣΟΣ-ΣΚΟΥΡΙΕΣ:  Χωριά με πόλεμο Μηνών με την ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ και το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣΑΠΕΡΓΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΤ σε ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ

ΑΠΕΡΓΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ και ΜΑΤ

ΕΠΙΘΕΣΗ των ΜΑΤ στο ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ του ΜΕΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΤ στο ΠΑΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΠΙΘΕΣΗ των ΜΑΤ σε ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΑΜΕ, και εδώ δεν άνοιξε ...μύτη....!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σε μπλοκ διαδηλωτών στην ΟΔΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Ο  ΚΑΥΚΑΣ με ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ, Καμία μύτη δεν άνοιξε...
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ:   ΑΝΑΠΗΡΟΣ στο ΑΥΤΙ από στοχευμένη ρίψη ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ εναντίον του, εδώ δεν άνοιξε ...μύτη, έκλεισε ....αυτί....!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΤ σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΕΣ στην ΟΔΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, 8 από αυτές στο  νοσοκομείο με ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ...!!!
Μήτε εδώ προφανώς δεν άνοιξε ...μύτη είναι εμφανές....!!!
ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ και ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ 3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ της MARFIN σε ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ....!!!!! ΜΗΤΕ ΕΔΩ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ...!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗΣ, Μέλος του ΚΚΕ, πεθαίνει σε ....εκδρομή εν μέσω ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ των ΜΑΤ και επίθεσης ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ κατά του ΠΑΜΕ. Μήτε εδώ άνοιξε ...μύτη
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2010, ΚΕΡΑΤΕΑ: Επίθεση των ΜΑΤ κατά των ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Δεν άνοιξε ...μύτη...!!!
ΙΕΡΙΣΣΟΣ: ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ στη ΠΟΛΗ. Μήτε εδώ άνοιξε ...μύτη

Σε όλες και όλους εκείνους τους φίλους και φίλες ή κύκλους, που τον τελευταίο καιρό διαπίστωσαν και διακηρύττουν ότι "δεν άνοιξε καμία μύτη τόσο καιρό....παρά μονάχα τώρα με την ...ΕΡΤ ξεσηκώθηκαν τώρα"
εξαιρετικά αφιερωμένο το συγκεκριμένο θέμα.

Προφανώς οι κύκλοι αυτοί
 • ή δεν έχουν καλή μνήμη
 • ή τα δελτία ειδήσεων που παρακολουθούν των ΜΜΕ είναι γεμάτα ξέρετε ....δημοκρατία και ...ενημέρωση
 • ή γενικά, σαν τον ...συχωρεμένο το Χριστόδουλο, που την εποχή της ΧΟΥΝΤΑΣ "διάβαζε" και δεν ήξερε για βασανιστήρια, έτσι και οι κύκλοι αυτοί προφανώς όλα αυτά τα 3 χρόνια απλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι γίνεται γύρω τους.
 • Αλλά επειδή ζούμε σε μια εποχή ανοιχτών δικτύων, δεν μπορεί ρε παιδί μου.....! δεν μπορεί να τους είναι οι παραπάνω ΕΙΚΟΝΕΣ άγνωστες. Προφανώς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ.....!
Η απάντηση είναι απλή:
 • δεν έζησαν τον κίνδυνο να πεθάνεις ασφυκτικά από τα χημικά, τα χιλιάδες χημικά με τα οποία τους τάιζε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ και ...ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
 • δεν ένιωσαν στο κεφάλι το γκλομπ, τη Βία, τον προπηλακισμό, τον εξεφτελισμό, το βρισίδι, το διασυρμό, τις συλλήψεις, την τρομοκρατία ρε παιδί μου.
 • Δεν είδαν δίπλα τους, γύρω τους ΓΕΡΟΥΣ-ΓΡΙΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ να αναρωτιώνται αν αυτό που ζουν είναι ..πολεμική ταινία ή η πραγματικότητα των εκλεκτών σημερινών Κυρίων που αποκαλούν "ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ" την .....ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΤ....!!!


Για όλες αυτές τις ΜΥΤΕΣ λοιπόν αδέλφια που .....δεν άνοιξαν...αφιερωμένο το σημερινό θέμα, μικρό απόθεμα ΤΙΜΗΣ και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ για το μικρό πετραδάκι που προσέφερε ο καθένας, όσο και όπου μπορούσε, στη μεγάλη ώρα της συνείδησης και του καθήκοντος.

Υ.Γ. Ξέρετε κάτι ; τελικά μονάχα για την ...ΕΡΤ δεν έχει ανοίξει (προς ώρας τουλάχιστον...) καμία μύτη....!

Υ.Γ. Είναι προφανές ότι η φτηνή επίδειξη μόνιμου ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ και ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟΥ κατά της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ από την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ και τους μαύρους συμμάχους της, κάπου θα ΣΠΑΣΕΙ τα ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ....!!!

Ε δεν γίνεται με διατάγματα, με επιστρατεύσεις, με ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ των ΠΑΝΤΩΝ, δεν υπάρχει ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ που να μην έχει ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ για:
ΑΛΗΤΗΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ, ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ, να ...κυβερνάς.

Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ μετράει ...μέρες...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: