Σάββατο 25 Μαΐου 2013

3ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας

Ενημέρωση από την οργανωτική επιτροπή.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή του 3ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου 21.100 μέτρων αλλά και του 3ου Λαϊκού Δρόμο Υγείας (Γύρος πόλης) 5.000 μέτρων στην πόλη της Λευκάδας την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και ώρα 9:00 πμ. Η αφετηρία και ο τερματισμός των δύο εκδηλώσεων είναι το Πάρκο παραλίας...
Παραλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας 1000 μέτρων για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με αφετηρία το Κλειστό Γυμναστηρίο του δήμου Λευκάδας.
Στον αγώνα πρόκειται να συμμετάσχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Μεταξύ των συμμετασχόντων θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και 3 αθλητές μέλη της Ομάδας Ε οι οποίοι θα τρέξουν με Αρχαιοελληνική στρατιωτική εξάρτηση.
Ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος Δρόμος είναι αφιερωμένος στον εθνικό ποιητή της Ιαπωνίας, Λευκάδιο Χέρν. Για το λόγο αυτό θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Ιαπωνική Πρεσβεία, την τοπική Αρχή, την Περιφέρεια, την Ελληνική Ομοσπονδία Λαικού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων αλλά και εκπρόσωποι της Πολιτείας.
Η διαδρομή των Αγώνων είναι η ακόλουθη:
Αφετηρία Πάρκο Παραλίας - Γολέμη - Ηρώων Πολυτεχνίου - Αγ.Μηνάς - 1ο χιλιομ. Λευκάδας/Νυδριού - Φιλοσόφων - Πεφανερωμένης - 8ης Μεραρχίας - Αγγ.Σικελιανού και Τερματισμός στο Πάρκο Παραλίας (για όλους τους αθλητές) ενώ οι αθλητές του Ημιμαραθωνίου θα πραγματοποιήσουν και δύο φορές το γύρο της λιμνοθάλασσας.
Όλα τα σώματα ασφαλείας του νησιού μας θα συνδράμουν στην ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων. Στα πλαίσια αυτά ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία της Λευκάδας πως θα ήταν χρήσιμο ίσως και αναγκαίο προκειμένου της ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης να ληφθούν κάποια μικρά αλλά χρήσιμα μέτρα από όλους τους συντοπίτες μας.
Συνοψίζοντας από τις 08:00 πμ εώς και τις 14:00 την 26 Μαΐου 2013 θα ήταν χρήσιμο:
1. Αποφυγή άσκοπης χρήσης των μεταφορικών μέσων,
2. Για όσους θα κινούνται κατά την διαδρομή ή πλησίον του αγώνα να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των υπευθύνων αλλά και των εθελοντών,
3. Να ενισχύσουμε τους συμμετέχοντες βγαίνοντας ο καθένας από μεριάς του στην διαδρομή των Αγώνων ενθαρρύνοντας την προσπάθειά τους με τον πιο απλό και όμορφο τρόπο που είναι το χειροκρότημά σας. Σε όσους έρθουν στον χώρο της παραλίας θα δωθεί κρουστό αυτοσχέδιο Οργανο..
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή, συμβολή και αρωγή σας αλλά και ένα συγγνώμη για τυχόν παρακώλυση της εύρυθμης κυκλοφοριακής λειτουργίας της πόλης κατά τις ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων.
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής - Εκ του ΔΣ Α.Σ. Λευκάδας «ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ»                My Lefkada   

Δεν υπάρχουν σχόλια: