Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Όλοι στον αγώνα για την ανατροπή των μνημονίων, της κυβέρνησης και της τρόϊκας.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   Όλο και πιο καθαρά η τρικομματική κυβέρνηση δείχνει τις άγριες διαθέσεις της: διάλυση της κοινωνίας, τσουνάμι αυταρχισμού και απολυταρχίας, περισσότεροι και σκληρότεροι φόροι, κατάργηση κάθε εργατικού δικαιώματος, ασέλγεια σε βάρος κάθε δημοκρατικής ελευθερίας. Με στρατιωτική συνέπεια εφαρμόζουν το σχέδιο της τρόικας για την εξόντωση του λαού, με δουλική υποταγή για τη δημιουργία ενός κόσμου φτιαγμένου αποκλειστικά και μόνο για το κεφάλαιο....

Οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να συνηδητοποιήσουν ότι το σχέδιο της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ, του κεφαλαίου -ντόπιου και ξένου- οδηγεί στην εξαθλίωση. Ότι εικόνες σαν και της εκτεταμένης τρομοκρατίας στις Σκουριές Χαλκιδικής θα γίνουν μόνιμες στην καθημερινή ζωή μας αν δεν τους ανατρέψουμε. Να μην έχουμε καμιά αυταπάτη γι΄ αυτό. Η "ανάκαμψη" και η "ανάπτυξή" τους σημαίνουν φτώχεια και εξαθλίωση για την εργαζόμενη πλειοψηφία και τη νεολαία της χώρας μας.

Ήδη όμως ο λαός κινείται και είναι βέβαιο ότι οι λαϊκές αντιστάσεις θα σφραγίσουν την κατάσταση από δω και μπρος. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το δυναμικό της θα πάρουν μέρος σ' όλες τις κινητοποιήσεις, που θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες, αρχής γενομένης απ' τη σημερινή πορεία στη Θεσσαλονίκη, την αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα & το Λευκό Πύργο στις 6μμ, τη συγκέντρωση για τις Σκουριές την Τρίτη στα Προπύλαια και όλες τις λαϊκές αντιδράσεις που θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: