Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η παρέμβαση του Αλ.Αλαβάνου στην εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Αγρινιο

Η παρέμβαση του Αλ.Αλαβάνου στην εκδήλωση που οργάνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου με θέμα: “Τέλος οι αφηγήσεις της καταστροφής, μόνη προτεραιότητα η ανατροπή της.Η αριστερά απέναντι στη χούντα ΕΕ- ΔΝΤ- ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ” στις 6/2/2013.                                        
Απο τα...παραλειπόμενα της εκδήλωσης [οπως τα κατέγραψε το agriniopress.gr].....

Με τον καθετήρα στην ομιλία
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην Αριστερά και τη Δεξιά τελικά; Η εξουσία που ήταν μόνο όνειρο για την πρώτη και διέφθειρε τη δεύτερη; Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει διαφορά στο πάθος
Να, σήμερα στην ομιλία Αλαβάνου που ήταν υπό την αιγίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Συνήθως λέμε για το ποιος επώνυμος ήταν σε τέτοιες συγκεντρώσεις, ποιο πολιτικό πρόσωπο κλπ. Σε μένα έκανε εντύπωση ένας κάπως ηλικιωμένος κύριος που είχε έρθει με τον καθετήρα του! Ναι, δεν θα έχανε με τίποτε την ομιλία. Προτίμησε να έρθει με καθετήρα στο παντελόνι του και μάλιστα όπως μαθαίνω από χωριό στην περιφέρεια του Αγρινίου. Εντυπωσιακή σκηνή. Γεμάτη πίστη και αποφασιστικότητα που είναι τελικά και τα στοιχεία που κρίνουν τις μάχες. Oχι βέβαια ότι αυτά διακρίνουν και τους περισσότερους εκ τους ακροατηρίου της εκδήλωσης.
Αλλά τι σημασία έχει; Ο εχθρός ούτως ή άλλως κοιμάται έχοντας περάσει καλά...  ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Αγρινιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: