Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η «Οδύσσεια» ενός παραολυμπιονίκη

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία του για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, μίλησε στον Αθήνα 9.84 ο παραολυμπιονίκης και τρίτος στην παγκόσμια κατάταξη στην κολύμβηση Βασίλης Τσαγκάρης.

Ο αθλητής ο οποίος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν στις 29 Αυγούστου, δηλώνει στην Δέσποινα Μπαρδάκου ότι, σχεδόν όλα τα δημόσια κολυμβητήρια κλείνουν, όχι μόνο λόγω ....
των θερινών διακοπών, αλλά και λόγω οικονομικών προβλημάτων, που
αντιμετωπίζουν...
.
«Έχουν κλειδώσει το ΟΑΚΑ και ψάχνω για κολυμβητήριο για να κάνω τις προπονήσεις μου σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει της Παραολυμπιάδας του Λονδίνου» και πρόσθεσε ότι, θα πρέπει να προετοιμάζεται στην Αθήνα έως ότου αναχωρήσει η ελληνική αποστολή στις 22 Αυγούστου.
Όπως δηλώνει, είναι αναγκασμένος να ψάχνει κολυμβητήρια, κι όταν βρίσκει να διαπιστώνει πως σε αυτά δεν γίνεται η συντήρηση που πρέπει να γίνει.
Ακόμη, καταγγέλλει το γεγονός ότι, η Παραολυμπιακή Επιτροπή δεν καλύπτει την μετάβαση του προπονητή του στο Λονδίνο, όπως σύμφωνα με τον ίδιο, είχε γίνει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008                inews

Δεν υπάρχουν σχόλια: