Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-εκλογική συνεργασία: Παρουσίαση Προγράμματος-Ψηφοδελτίων (Βίντεο)

Σε συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του ΤΕΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκλογική συνεργασία με  ΕΕΚ και  ανένταχτους αγωνιστές και αγωνίστριες παρουσίασε το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτιά της  για τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη 2015, την Τετάρτη 9//2015.
Η Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής, η οποία συντόνιζε τη συνέντευξη, άνοιξε τη συζήτηση....

Κατήγγειλε την υπηρεσιακή κυβέρνηση για την καθυστέρηση της υπουργικής απόφασης για την προβολή στα ΜΜΕ των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων σε αντίθεση με τα υπόλοιπα και κυρίως τα μνημονιακά κόμματα και ζήτησε να πάρουν θέση όλα τα κόμματα.
Επίσης κατήγγειλε το γεγονός ότι  η αστυνομία ζητά άτυπη ενημέρωση για προεκλογικές συγκεντρώσεις. Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη παρουσίαση του προγράμματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τονίζοντας ότι απαντά στο βασικό ερώτημα: πώς θα απαλλαγούμε από τα μνημόνια, πώς θα αντιπαλέψουμε την  όποια νέα μνημονιακή κυβέρνηση προκύψει, πώς θα παλέψουμε να  γίνει πιο δυνατό το ΟΧΙ του λαού.
Τόνισε ότι τους τελευταίους μήνες αποδείχτηκε ότι μέσα στην ΕΕ δεν υπάρχει κανένας φιλολαϊκός δρόμος, γεγονός που διέλυσε τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ  ενώ  απαιτείται λαϊκό και οργανωμένο μαζικό κίνημα για να αλλάξει η κοινωνία και  ο λαός είναι έτοιμος να πάρει την υπόθεση στα χέρια του,  όπως απέδειξε το ταξικό ΟΧΙ του 62%.    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩ:ΑΝΤΑΡΣΥΑ-εκλογική συνεργασία: Παρουσίαση Προγράμματος-Ψηφοδελτίων (Βίντεο) Παντιέρα αντικαπιταλιστική ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: