Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Προεκλογικό σποτ της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΕΕΚ

Αύριο  Τετάρτη 9/9/2015 στις 12.30 στα γραφεία του ΤΕΕ, Νίκης 4 στην Αθήνα θα δοθεί συνέντευξη στην οποία θα παρουσιαστούν.τα ψηφοδέλτια και οι θέσεις για τις προσεχής εκλογές της εκλογικής συμμαχίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΕΕΚ και ανένταχτους/ες αγωνιστές/τριες της αριστεράς.

Από το γραφείο τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μας έστειλαν και παραθέτουμε το προεκλογικό τους σποτάκι, καθώς και το παρακάτω κείμενο.


 Εν μεγάλη ελληνική αποικία, έτος 2015...

Ωμή και χοντροκομμένη παρέμβαση αποτελεί η διαρροή που επικαλούνται σήμερα «Τα Νέα», σύμφωνα με την οποία «πηγή των Βρυξελλών» ανέφερε πως μόνο με μια κυβέρνηση που θα διαθέτει ευρύτατη νομιμοποίηση θα διαπραγματευθεί η ευρωζώνη τη ρύθμιση του χρέους, κι ότι έχει ήδη σταλεί το «μήνυμα» στα ελληνικά κόμματα.

Οι Βρυξέλλες μας ενημερώνουν λοιπόν, μέσω του συγκροτήματος του ΔΟΛ, ότι εν μεγάλη ελληνική αποικία, το έτος 2015 οι "έπαρχοι" έχουν ήδη οριστεί, κι ότι οι εκλογείς στις 20 Σεπτέμβρη καλό θα ήταν να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις των δανειστών.

Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι η δημοκρατία έχει καταργηθεί εντός της Ε.Ε.; Δεν υπάρχει καμία λαϊκή κυριαρχία εντός των μνημονιακών πολιτικών και της φυλακής της ΕΕ. Απαραίτητη για την ανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας είναι η έξοδος από την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν φοβίζουν κανέναν! Το περήφανο ταξικό ΟΧΙ του εργαζόμενου λαού στο δημοψήφισμα έδειξε ότι ο λαός δεν τρομοκρατείται, μπορεί να βγει στην πρώτη γραμμή για έναν άλλο δρόμο, έξω από χρέος, ευρώ, ΕΕ, μνημόνια.                          ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: