Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ:Όλοι στην κινητοποίηση έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία - Πέμπτη 10 Ιουλίου 6:30μμ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr  Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την εγκληματική επίθεση του Ισραήλ, του κράτους-τρομοκράτη, σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.
 
Αυτές τις μέρες συγκλονισμένη η ανθρωπότητα παρακολουθεί μια νέα πολεμική εκστρατεία σε βάρος ενός λαού χτυπημένου από ένα ρατσιστικό καθεστώς διακρίσεων τύπου απαρτχάιντ και μια διαρκή και σκληρή καταστολή. Τις επόμενες κρίσιμες φαίνεται πως το Ισραήλ μεθοδεύει χερσαία επίθεση, κάτι που στο παρελθόν ο λαός της Παλαιστίνης πλήρωσε με βαρύ φόρο αίματος και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές σε ζωτικής σημασίας καταστροφές...
 
Με την στήριξη και τη συνενοχή των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ και ΕΕ το Ισραήλ ξετυλίγει μια πολιτική εξόντωσης του Παλαιστινιακού λαού εδώ και χρόνια.  Η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με προκλητικό τρόπο αυτή τη βαρβαρότητα δείχνοντας ότι η συμμαχία της άρχουσας τάξης με την ευρωπαϊκή είναι ενάντια σε κάθε λαό και τα δικαιώματά του. Οι οικονομικές δοσοληψίες με το Ισραήλ επισφραγίζουν αυτή την άθλια συμμαχία της συνενοχής.
 
Ο άνισος αγώνας των Παλαιστινίων για το δικαίωμά τους στη ζωή και την ανεξαρτησία είναι αγώνας που πρέπει στηριχτεί από τον καθένα που ασφυκτιά από τη βαρβαρότητα του δίκιου του ισχυρότερου, από τον σκοτεινό κόσμο του κεφαλαίου όπου το κέρδος και η μοιρασιά σφαιρών επιρροής έχουν μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους.
 
Στηρίζουμε τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ζωή, ελευθερία, ανεξαρτησία.
 
Να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές και στρατιωτικές σχέσεις με το τρομο-κράτος του Ισραήλ
 
Να σταματήσει το έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου πολιτικοί και στρατιωτικοί του Ισραήλ
 
Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: