Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Αναβλήθηκε για αύριο η δίκη του Π. Αντωνόπουλου. Προπηλακισμοί των ΜΑΤ ενάντια στους συγκεντρωμένους στα δικαστήρια

Νέο Αριστερό Ρεύμα   Αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή 10/1/2014 στις 9.00 το πρωί η δίκη του αγωνιστή καθηγητή Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ, που συνελήφθη χθες 8/1/2014 κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Προπύλαια για «συμμετοχή σε απαγορευμένη συγκέντρωση», ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.
Σε άλλη μια πρόκληση και επίδειξη αυταρχισμού, οι δυνάμεις καταστολής της άθλιας συγκυβέρνησης απέκλεισαν....
την είσοδο και εμπόδισαν την προσέγγιση στο κτίριο του διακστηρίου στους δεκάδες συγκεντρωμένους αλληλέγγυους στον Π. Αντωνόπουλο. Το κλίμα αστυνομοκρατίας και προκλήσεων από μεριάς αστυνομίας έφτασε στο σημείο να χτυπηθεί με γκλοπ στο κεφάλι ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανταρσίας στις γειτονιές της Αθήνας» σ. Πέτρος Κωνσταντίνου από αστυνομικό των ΜΑΤ. Το χτύπημα ήταν σε επικίνδυνο σημείο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα ο Πέτρος Κωνσταντίνου να μεταφέρθεί στο νοσοκομείο.
Να σημειωθεί ότι αύριο στις 11.00 το πρωί δικάζονται επίσης τα 35 μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την μεγάλη απεργία του 2011 και θα υπάρχει συγκέντρωση από το πρωί στα δικαστήρια. Σε νέα συγκέντρωση στα δικαστήρια αύριο Παρασκευή στις 9.00 π.μ. καλεί και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: