Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πανεργατικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο, Tετάρτη 25 Σεπτέμβρη,Σύνταγμα 6μμ Τιμούμε τον Παύλο Φύσσα

ΚΕΕΡΦΑ-KINΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Πανεργατικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο, Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη, Σύνταγμα 6μμ
Τιμούμε τον Παύλο Φύσσα
Να διαλύσουμε την δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής
Να διώξουμε τη κυβέρνηση που τους κάνει πλάτες...


Χαιρετίζουμε την απόφαση των συνδικάτων να μετατρέψουν την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη, δεύτερη μέρα της 48ωρης Γενικής Απεργίας της ΑΔΕΔΥ,  κατά των αντεργατικών μέτρων των απολύσεων και των περικοπών της κυβέρνησης, σε μέρα δράσης κατά του φασισμού, καταδίκης των στυγνών νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.
 Ο δολοφονημένος Παύλος Φύσσας είναι παρών στους αγώνες μας και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ξηλώσουμε τους νεοναζί και να διώξουμε τη κυβέρνηση που τους έστρωσε το δρόμο με τις ρατσιστικές πολιτικές των στρατοπέδων συγκέντρωσης και των επιχειρήσεων σκούπας του Δένδια, το κυνηγητό των μεταναστών , την επίθεση στην αριστερά και τα κινήματα.
    Σήμερα όσο ποτέ, το εργατικό κίνημα που δίνει μάχες ενάντια στη κυβέρνηση των μνημονίων, του μαύρου στην ΕΡΤ, των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, της διάλυσης των ΑΕΙ και των ΤΕΙ, των κλεισιμάτων των νοσοκομείων, των σχολείων, της διάλυσης του κράτους πρόνοιας και της κοινωνικής ασφάλισης χρειάζεται να φωνάξει δυνατά: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
    Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας με απεργίες και συλλαλητήρια για να σώσουμε τις δουλειές μας και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Κλιμακώνουμε χέρι-χέρι  και την ίδια ώρα τη πάλη ενάντια στο φασισμό. Για να απομονώσουμε τους χρυσαυγίτες, τα μαντρόσκυλλα των αφεντικών που επιχειρούν να επιτεθούν στα συνδικάτα, όπως φάνηκε με το δολοφονική επίθεση στο Πέραμα κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, αλλά και με τη εμετική καταγγελία τους σε βάρος των απεργών εκπαιδευτικών. Είναι οι ίδιοι που ψήφισαν στη Βουλή τη πλήρη απαλλαγή των εφοπλιστών από φόρους, την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ. Κάνουν πλάτες στους χρυσοθήρες των πολυεθνικών στις Σκουριές. Επιτέθηκαν με τους φασίστες τους στην ΕΘΕΛ στη Γενική Απεργία και τους φυγάδευσε η ΕΛΑΣ μέσα στη Βουλή.
    Το δρόμο τους άνοιξε διάπλατα η κυβέρνηση Σαμαρά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις ρατσιστικές εκστρατείες κατά των μεταναστών, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις άθλιες συνθήκες εκμετάλλευσης στις Μανωλάδες,  την επίθεση κατά της αριστεράς, τις επιστρατεύσεις των απεργών για να περάσουν τα μέτρα του Μνημόνιου για χάρη των τραπεζιτών και της τρόικα. Είναι η ίδια κυβέρνηση που άφησε ατιμώρητα εγκλήματα των νεοναζί ουρλιάζοντας ότι η αριστερά ασκεί και αυτή βία ενώ προώθησε διώξεις αντιφασιστών όπως του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου, του Σάββα Μιχαήλ και του Κ.Μουτζούρη.

Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στα κόμματα της κυβέρνησης ότι θα σταματήσουνε τους νεοναζί, όσο και αν παριστάνουν τους υπερασπιστές του συντάγματος συγκαλύπτοντας τις δικές τους ευθύνες για τη νομιμοποίηση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Οι εργαζόμενοι με τα συνδικάτα τους μπορούν να σαρώσουν τους νεοναζί, όπως το έκαναν στην κατοχή, με μαζικούς μαχητικούς και αντιφασιστικούς αγώνες.
Απαιτούμε:
-Άμεση διάλυση των παρακρατικών φασιστικών συμμοριών,  των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής που δολοφονούν μετανάστες και νέους ανθρώπους.
-Να σταματήσει να τους καλύπτει η Αστυνομία και να συνεργάζεται ακόμη και στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις. Να σταματήσει η δικαιοσύνη να τους προστατεύει.
-Να σταματήσει το Υπουργείο Οικονομικών να τους χρηματοδοτεί για να προμηθεύουν με όπλα, μαχαίρια, γκλόμπ τον δολοφονικό παραστρατιωτικό μηχανισμό.
-Να κλείσουν όλα τα Γραφεία των νεοναζί-ορμητήρια δολοφονικών επιθέσεων.
-Να σταματήσει η διπλή δίωξη του Π.Κωνσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ
-Να διαγραφούν οι φασίστες από τα συνδικάτα.
-Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να φύγει η FRONTEX, νομιμοποίηση των μεταναστών, άσυλο στους πρόσφυγες, ιθαγένεια για όλα τα παιδιά.
    Κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι ένα μαχαίρι στα χέρια ναζιστή! Ούτε στη Βουλή, ούτε στα δημοτικά συμβούλια, ούτε στα συνδικάτα, ούτε πουθενά!
    Καλούμε τους εργαζόμενους να κάνουν δικιά τους υπόθεση την αντιφασιστική μέρα δράσης, να τη γενικεύσουν σε όλη την Ελλάδα για να στείλουμε στα σκοτάδια της ιστορίας όπου ανήκουν τους απόγονους των γερμανοτσολιάδων.
    Τιμούμε το δολοφονημένο Παύλο Φύσσα και καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις απεργίες των συνδικάτων το τριήμερο 23-24-25 Σεπτέμβρη και στο συλλαλητήριο προς των Γραφεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.                ΚΕΕΡΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: