Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Κάτω τα χέρια από το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο και τη δημόσια περιουσία!

 ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   Σήμερα, σε μία ακόμα ενέργεια αποκαλυπτική της αντιδημοκρατικής κατάντιας της άθλιας τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, επικυρώνεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το ΦΕΚ 240, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:
"Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα....
και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο."

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η δημόσια περιουσία ανήκει στο λαό, στον κόσμο της εργασίας και όχι στα αστικά κόμματα για να μπορούν να την υποθηκεύουν για χάρη των δανειστών.
Άρνηση πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα! Να φύγουν τώρα κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ! Κάτω τα χέρια από αυτά που έχτισε ο λαός με τα χέρια του και ανήκουν μόνο στον ίδιο!

Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζόμενων του ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του κεντρικού κτιρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: