Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΔΤ ΑΝΤΑΡΣΥΑ για σημερινή διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη

Η δυναμική αποδοκιμασία του Φούχτελ στη Θεσσαλονίκη από τους εργαζομένους των ΟΤΑ και άλλων κλάδων είναι ένα αγωνιστικό μήνυμα ελπίδας, ένα παράδειγμα αξιοπρέπειας.
Ο Φούχτελ σαν υφυπουργός της γερμανικής κυβέρνησης με έδρα την Ελλάδα δεν έχει άλλο ρόλο παρά να οργανώσει, σε συμμαχία με το ελληνικό κεφάλαιο, τη λεηλασία της χώρας και των εργαζομένων προς το συμφέρον του ευρωπαϊκού κεφαλαίου και ειδικότερα του γερμανικού που ...
έχει δεσπόζουσα θέση στην ΕΕ, και τη μετατροπή της σε οικονομικό στρατόπεδο συγκέντρωσης των εργαζομένων. Οι φιέστες όπως η σημερινή στη Θεσσαλονίκη είναι ενταγμένες στην προσπάθεια της γερμανικής κυβέρνησης και της ΕΕ να διαμορφώσουν ομάδα αυτοδιοικητικών και κρατικών παραγόντων που θα λειτουργούν σαν «μνημονιακοί δοσίλογοι», αφού η συντριπτική πλειοψηφία του λαού απορρίπτει τις επιλογές τους.
Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η γερμανική κυβέρνηση  που εκπροσωπεί ο Φούχτελ δεν εχθρός των δικαιωμάτων και της ελευθερίας των εργαζομένων μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Και βέβαια και στη Γερμανία, στην οποία οι εργαζόμενοι βυθίζονται καθημερινά στη φτώχεια.
Η ηθική και πολιτική ανωτερότητα των εργαζομένων βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την ιδιοτέλεια και την αναξιοπρέπεια της κυβέρνησης Σαμαρά. Σε κάθε ευκαιρία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στέκονται σούζα στη Μέρκελ, την ηγεσία της ΕΕ, του ΔΝΤ και της Τρόικας, ενώ την ίδια στιγμή στέλνει τους πραιτοριανούς των ΜΑΤ ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό. Ελπίζουν πως θα γαντζωθούν στην εξουσία, διασφαλίζοντας το μερίδιο της ελληνικής οικονομικής ολιγαρχίας. Είναι γελασμένοι. Οι κοινωνικοί αγώνες θα ξαποστείλουν και αυτή την αντιλαϊκή κυβέρνηση στην ιστορία, ανοίγοντας το δρόμο για περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζομένων.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα βρίσκεται πάντα στο πλάι όσων αγωνίζονται για τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους ενάντια στους ντόπιους και τους ξένους δυνάστες.           ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: