Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Κάτω τα χέρια από τη Δωδώνη και τον αγωνιζόμενο λαό. Να φύγουν τα ΜΑΤ έξω από το εργοστάσιο

Η συγκυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ την ώρα που διαλύει τις ζωές του λαού , προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των αφεντικών της. Στέλνει την αστυνομία στο εργοστάσιο της ΔΩΔΩΝΗ, προχωρά σε συλλήψεις μελών της επιτροπής αγώνα των κτηνοτρόφων, για να συνοδεύσει τα νέα ανεπιθύμητα αφεντικά μέσα στο εργοστάσιο. Όλη η διοίκηση της αστυνομίας, ΜΑΤ και εισαγγελείς στην υπηρεσία των καπιταλιστών στους οποίους κάνουν δώρο τη βιομηχανία, με τις ευλογίες....
της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου του κ.Καχριμάνη που συναίνεσε στην ιδιωτικοποίηση.
Καλούμε όλους τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου να υπερασπίσουν το εργοστάσιο, τους εργαζόμενους της ΔΩΔΩΝΗ να σηκώσουν το κεφάλι και όλα τα συνδικάτα και τους φορείς της Ηπείρου να πάρουν πρωτοβουλίες συντονισμού ενάντια στη ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗ.ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ. ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Η ΔΩΔΩΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
ΝΑ ΦΥΓΕΙ  ΤΩΡΑ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΔΩΔΩΝΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
τοπικές επιτροπές της Ηπείρου                      ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια: