Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ; ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΕΜΕΙΣ

Του Ηλία Τσάκαλου
Η Βουλή συνεδριάζει. Σιωπή. Απόλυτη σιωπή παρακαλώ. Ομιλεί ο επί των οικονομικών γίγας των διακοσίων κιλών. Παρακαλώ προσέξατε την λεξιπλόκον ομιλίαν του. Περιπατεί πανάλαφρος γίγας μεταξύ των λέξεων και των σημείων της στίξεως . Πατά ελαφρώς στις επικίνδυνες αξίες με λέξεις πολυπλόκους και αμφίσημες, ως να περιπατεί ουχί στα σύννεφα αλλά εις ωά,.
Είναι να ΄ούμε αδελφέ μου ο μαγκίζων μάγκας των Νομικών, των λέξεων και του Κοινοβουλίου στερούμενος διπλώματος οδηγήσεως μεταξύ των καθαρών εννοιών και της σαφήνειας του Ελληνικού λόγου.
Είναι μάγκας , πάει και τελείωσε και γι αυτό οι αποστολές του στέφονται από παταγώδη επιτυχία καθότι ανέλαβε το Υπουργείον ζυγισθείς στα εκατόν πενήντα κιλά και τώρα έσπασε το φράγμα της αναισθησίας των διακοσίων.( Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ ) Σιωπή είπα. Ο κώδων του κώδωνος του βορίου ιεροψάλτου επιβάλει σιωπή. Μη ομιλείτε εις τον οδηγόν όστις οδηγεί εις το καινόν του κενού.
Ο πρώτος και καλύτερος Διοπτροφόρος υπαλληλάκος......
έχων απωλέσει πλην της μνήμης της μητρός του και την πρόσφρυση με το νόμισμα του ενός ευρώ και την Ιστορία του τόπου, αποδεχθείς τα δόγματα της παγκοσμιότητος των αγορών, υπηρετών στα μεγάλα γραφεία με τους απέραντους υαλοπίνακες που μας βλέπουν όλους και νομίζουν πως δεν τους βλέπουμε , επιβάλει πειθαρχίαν στους μαθητιώντας καθήμενους επί των πάγκων του Έθνους.
Σιωπή παρακαλώ να ακούγονται τα παπαγαλάκια της επιστήμης των επιστημών των επιστημόνων της επιστήμης των οικονομολόγων και άλλων τινών παπαροκουβεντιαζόντων περί την οικονομίαν και τα μαγειρέματα των νομισμάτων. Σκασμός. Πώς αλλιώς να το πω του κάθε μαλάκα να το καταλάβει. Σκασμός. Αυτήν την στιγμή οι παπαρολογούντες δημοσιογράφοι αναφέρονται στο μέλλον μας με την άνεση που ομιλούν περί του ενσκύψαντος χειμώνος. Σκα-σμός!! Θέλουμε να ακούσουμε στο κάτω-κάτω της γραφής πώς γράφεται η ιστορία από τον κάθε μαλάκα. Θέλουμε να γίνουμε μάρτυρες της ιστορίας που η πουτάνα συνέχεια εμπιστεύεται τους παπαρολόγους και όχι σε μας τα αναλώσιμα. Θέλουμε να μάθουμε γιατί αυτοί οι ταχυδιαβαστές υπέρ των επτακοσίων σελίδων μας αντιλαμβάνονται ως αναλώσιμα και αυτοί είναι το αφάν γκατέ αυτού του μαλακισμένου έθνους που απομυζούν . Θέλουμε να μάθουμε βρε αδελφέ . Στο κάτω κάτω της γραφής πλερώνουμε το τζάμι, το οποίον δικαιούμεθα να ΄ούμαι τι εμελέτα το κάθε λελούδι που έρριψε επί της κάλπης το κάλπικο ναι. Ναι βρε μαλάκα δικαιούμαι να ανθίζομαι την πάσα εργασία παντός είδους χοντρομαλάκα καθότι πλερώνω εις νόμισμα της Ευρώπης παρουσία της κυρίας με τα φουρνάκια της κατοχής.
Δικαιούμαι ρέεεεεέ γιατί το Κράτος σας φόρεσε μάσκες στις σημαίες του Έθνους. Γιατί ρε μαλάκα που μεγάλωσες κάτω από την σημαία του Γλέζου και απόκτησες ψωμί τραγουδώντας Θεοδωράκη τους φόρεσες αντασφιξιογόνα ; Γιατί ; Για ένα μισθουλάκο της συμφοράς που δεν θα τον ξαναπάρεις ; Μολόγα ρε!!! Μολόγα γιατί; Γιατί; Τι; (το για στο χαρίζω)
Καλοί μου άνθρωποι . Κάλοι μου και καλοί μου άνθρωποι τι καταλάβατε τώρα που γράφω αυτά και μέσα στον Ναό καίνε την Δημοκρατία προεξαρχόντων του ναιναίκου υπαλλήλου και του υπέρβαρου φελλού και έξω από αυτόν λαμπάδα η Αθήνα στα χέρια του Κράτους και του Παρακράτους.
Και ο Μίκης με τα τραγούδια του. Και ο Γλέζος με την σημαία του φωνάζουν Λευτεριά στο Λαό μας Λευτεριάαααααααααααααά .
Υποπόδιο: Δεν θέλω να μου εξηγήσει κανένας από αυτούς και ο δικός μας μαζύ γιατί ψήφισαν αυτό που ψήφισαν . Θέλω να μου πουν , όταν διαβάσουν τις πάνω από εφτακόσες σελίδες τι γράφει η σελίδα, 5,14,34 ,57,200,01'6. 402, έως και 700. Θέλω επίσης να μου πουν αν καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ συντεταγμένης και ασυντάκτου πτωχεύσεως και γιατί είναι υπέρ της συντεταγμένης (αυτή στην ουσία ψήφισαν ή να το πω αλλιώς ψήφισαν υπέρ της δικής τους και ορισμένων τινών σωματικής ακεραιότητας και γαία πυρί μειχθήτω). Αυτά σαν πρώτη δόση. Θα τα ξαναπούμε προσεχώς.........NAI          My Lefkada    

Δεν υπάρχουν σχόλια: