Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Συμβαίνουν εις Νίκαιαν!...

Με εντολή των αρμόδιων Υπουργών και σύμφωνα με την Κυβερνητική εξαγγελία, από καιρού, Εισαγγελείς και Ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών, κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά των Δημόσιων Νοσοκομείων της Αθήνας και τα ευρήματα είναι εφιαλτικά! Χιλιάδες παράνομες συνταγογραφήσεις, προώθηση φαρμάκων συγκεκριμένων εταιριών με το αζημίωτο, προμήθειες με αδιαφανείς διαδικασίες κλπ. Όλοι έχουν μείνει άφωνοι από το μέγεθος της διαφθοράς και της σπατάλης, καθώς οι εκτιμήσεις ανεβάζουν τη ζημιά του κράτους σε 6.000.000.000 ευρώ! Ναι, 6 δις ευρώ και κάτσε εσύ Παπανδρέου να φυλάς κατουρημένες ποδιές για δανεισμό! Αυτά μετέδιδαν στις (27/4/10) η Κοσιώνη και η Μάνδρου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν ξέρω αν η χάρη εισαγγελέων και ελεγκτών έφτασε μέχρι το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, αλλά αν δεν έχουν περάσει από εκεί, θα πρέπει να βιαστούν! Τέρατα και σημεία συνέβαιναν και εξακολουθούν να συμβαίνουν στο μεγάλο νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Ο νέος Πρόεδρος κ. Χρήστος Ρέσσος, προς τιμήν του, δίνει εκεί αγώνα για αξιοκρατία και καλή λειτουργία του ιδρύματος και φαίνεται να έπεσε πάνω σε υπόθεση αδικαιολόγητης υπερπροώθησης προϊόντων, όπως βίδες, ράβδοι, οστικές πλάκες, κλπ, με σκοπό την ενθυλάκωση των bonus των διαφόρων εταιρειών από κάποιους!
(οι οποίοι φυσικά και αδιαφορούν για την οικονομική αιμορραγία του Νοσοκομείου).

Αν καταλάβατε καλά: α) μιλάμε για γιατρούς, β) αναφερόμαστε σε καταχρηστικές σπονδυλοδεσίες και γ) ότι φυσικά θα επανέλθουμε αναλυτικά επί του θέματος…. 1KLIK-ARISTERA

Δεν υπάρχουν σχόλια: