Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

O TITANIOΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...

                                  Θα περίμενα, θα περίμενε και ο Ελληνικός λαός - και περιμένω ακόμα - περισσότερο θάρρος. Αν όχι στα λόγια, τουλάχιστον στην πράξη, δηλαδή στην έμπρακτη υποστήριξη μιας Κυβέρνησης, που είναι αναγκασμένη να διορθώσει τα τραγικά λάθη της δικής τους περιόδου διακυβέρνησης.Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕOY.
======================
ειναι η ειλικρινεστατη δηλωση, και μια δραματικη εκκληση του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, σε μια στιγμη που δινει απο την ημερα της ορκωμοσιας του μια σκληρη και επωδυνη μαχη, πολλες φορες ακουγοντας ταπεινωτικα ,και προσβλητικα σχολια.για ενα ΕΘΝΟΣ , που εχει τις δικες του αξιες , που ειναι μοναδικες,εχει τον πλεονεκτημα να βρισκεται στον ομφαλο της γης..στο ωραιοτερο μερος της γης...
σημασια εχει να μην αρχισουμε τις γκρινιες μεταξυ μας , και τις μικροπολιτικες , που θα δωσουν δικαιωμα στους ασπονδους φιλους μας ευρωπαιους να μας εχουν εχουν συνεχεια στην γωνια, στο καναβατσο και να μας γρονθοκοπουν.αν σημερα στην φαρετρα του ελληνα πρωθυπουργου λειπει ενα , ισως το βασικωτερο οπλο του ,αυτο ειναι η ομοψυχια του λαου του.που σερνεται δικαια μεν στους δρομους και με παραλυμενο τον κρατικο μηχανισμο.
τα μετρα ειναι αυτα καλως η κακως , τα πηραν , μας τα επεβαλαν..τι θα μπορουσαμε να κανουμε.
ο προεδρος Παπανδρεου , αντιμετωπισε μια τραγικη κατασταση.
λογικα αν το δουμε.δεν ευθυνεται για τιποτε ,μα για τιποτε απο οτι επικρατει στην ελληνικη οικονομια.ειναι δημιουργια παλαιοτερων κακων πολιτικων, δηλ κακης διαχειρησης των οικονομικων. χρηματα που ερχονταν απο την Ε.Ε, και χαθηκαν ειτε σε τσεπες επιτηδειων, ειτε με την ανοχη και ασχετοσυνη των αρμοδιων, κατασπαταληθηκαν.ετσιδημιουργηθηκε μια νεα ταξη που ειναι τα λαμογια.. με πανακριβα αυτοκινητα , σπιτια, εξοχικα , και γενικα ζωη προκλητικη.
εκτος αυτων ομως παρατηρηθηκε οτι χρηματα που εδοθηκαν στους αγροτες πολλα χρονια πριν , σαν επιδοτησεις, να αλλαξουν καλλιεργειες γιατι παρηγαγε η ελλαδα περισσοτερη ποσοτητα απο οτι της αναλογουσε..δεν ληφθηκε υποψη. η ΕΕ, θα εβαζε στην αγορα και προιοντα που θα της εδιναν τριτες χωρες μελη σαν αντισταθμισμα στα δικα της που εξηγαγε. οι αγροτες μας επαιρναν τα χρηματα , αγοραζαν ακινητα, αυτοκινητα, επαιζαν τα μεγαλα ποσα σε καζινο..επαυτου δεν σηκωνω αντιλογο.σε χωρια ευφορα της ελλαδας μας , σε μικρα καφενειο παιζονταν στρεμματα χωραφιων στην τσοχα.. και αλλαζαν χερια.. απεξω περιμενε η μερσεντες τελευταιου τυπου σπιτια εξοχικα , ενω τα ευαγη ιδρυματα στην περιοχη που ειχαν καταφθασει ανθουσαν καθως εκει γινοντουσαν καταθεσεις καθε βραδυ , για να γλυκανουν τον πονο της χασουρας..........
.
το ιδιο και στην θεσσαλια του κου μπουτα κλπ.. σπαταλουσαν χρηματα και νομιζαν οτι τους ειχαν χαριστει.. ασε ρε ελεγαν ας δουλευουν οι μαλακες στην ευρωπη.. εμεις εδω ειμαστε.. μαγκες
επρεπε να μελετησουν οι συνεταιρισμοι τους και οι ιδιοι εναλλακτικες καλλιεργειες, με εδαφολογικες και κλιματολογικες μελετες... τι αλλο θα μπορουσαν να καλλιεργησουν. θες η τεμπελια, θες η ασχετοσυνη, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ, τους αφησαν εκθετους. εδω βασικο ρολο επαιξε και το ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. αντι να τους κτυπουν το καμπανακι, οτι αυτη η ευφορια δεν θα διαρκεσει επαοριστον, πηγαιναν στις περιφερειες τους και τους χαιδευαν στα αυτια, τους παντρευαν,τους βαφτιζαν παιδια τους τα διοριζαν, καθοντουσαν πινανε τα κρασια τους και ο μηνας εχει 9.το countdown στις βρυξελλες ειχε αρχισει.. ερχοντουσαν εδω στα νησια και εβλεπαν την παγαποντια, την λογικη του οτι αρπαξουμε σημερα και αυτη την σαιζον και αφησε τα υπολοιπα. τηνεπομενη χρονια ο τουρισμος ελαττωνοταν, και πηγαιναν στις απεναντι ακτες...σχεδον ιδια φατσα εχουμε και ιδιες ακτες.. τζουλια αλεξανδρατου, γαλατη, και τους γραφικους της ψαρους και της αραχωβας δεν εχουν οι απεναντι αλλα του κουτοφραγκους δεν τους ενοιαζε.
τους δημιουργηθηκε λοιπον μια αποδεδειγμενη εντυπωση που εγινε αποψη οτι
εκει κατω ο πολυς ηλιος , οι ωραιες ακτες και η καλη ζωη, ειναι αιτια να παιρνουν τα κονδυλια να τα θεωρουν οτι τους τα χρωσταμε να μην τα επενδυουν και που θα παει..
δεν πηγε.. ηρθε Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ , Η ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΝΗΣΗ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΙΔΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΣΧΕΤΟ, ΑΜΟΡΦΩΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΑΜ. ΤΙ ΕΛΛΕΙΠΕ? Ο ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ.. ο ανθρωπος για ολες τις δουλειες. αυτος που τα ελεγε και τα εβλεπε ολα τελεια. το λαμογιο.. τρυπωσε μεσα λοιπον και ετρωγε σαν τρωκτικο τα παντα..και εδω μιλαμε πια οχι για ενα λαμογιο αλλα για πολλα. εκποιουσαν δημοσια γη, αρχαια, διοχετευαν κοινοτικα οπου ηθελαν χωρις ελεγχο ...επιδοτουσαν επιχειρησεις με κοινοτικα κονδυλια , και αντι να γινουν επενδυσεις , μοιραζονταν τα λεφτα επιχειρηματιας και λαμογιο, τραβαγαν και μια πτωχευση και μετα?στον δρομο ο κοσμος.. ο λαος τι φταιει θα πειτε. ο λαος απαντω ειναι υπολογος και υπευθυνος για την ηγεσια που επιλεγει..παγια αρχη που ειναι ακαταρριπτη..ειδατε το 2007 οτι η ανευθυνη κυβερνηση της δεξιας , κατεκαψε τον τοπο. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΕΜΟΥ.. ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ , ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ..
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΜΑΚΙΑ , ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ.. ΔΙΠΛΑ ΠΟΥΣΣΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΑΙΟΙ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ...Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ, Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ... ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΝΟΙΑ.. ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ..
ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ..ΤΗΝ ΨΗΦΟ.ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ . Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ,Η ΗΓΕΣΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ .ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ?ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.. ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑΞΕΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ.. ΛΕΦΤΑ, ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΑΡΜΑΝΙ, ΚΟΤΕΡΟ ΜΕΡΣΕΝΤΑ(ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΠΟΡΤΙΦ ΚΑΙ ΚΟΝΒΕΡΤΙΜΠ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΨΥΡΡΗ . ΧΤΕΣ ΛΑΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ, ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΡΗΝΗΣΕ.. ΜΕ 7500 ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΧ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΤΖΙΠΑΡΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΛΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ , ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ..ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ 6-7 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΤΣΑΝΤΕΣ... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ .ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΕΣΗ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ? ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ. ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΑΠΑΝΕΣ , ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ , ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ.. ?ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΙΣΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΣΙΑ.. ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΕΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΧΘΡΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ..
ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.. ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ.ΕΡΓΑ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ.ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΞΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ .ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.. ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ Η ΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.....
ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΑ ΑΓΓΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ.. ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ .ΕΙΧΑΝ ΕΡΙΔΕΣ.. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑΝ , ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΤΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ?ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ , ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ.. ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΤΤΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΤΟΝ..ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..
ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ... ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΑΜΝ ΕΜΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ...
ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ , ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΑΝΑΔΗΜΟΙΟΥΡΓΕΙΤΟ ΣΤΗ ΓΙΑΛΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ?.. ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ..
ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΥΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..
ΕΧΩ ΠΕΙ..ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΕ ΣΑΜΑΡΑ , ΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ , ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΙ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΛΛΑ
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ. ΛΕΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΔΩ..
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ .. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ?ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ..
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.. ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΣΑΝ ΚΙΑΥΤΟΥΣ..ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ...ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΟΥ.. 1=1=11
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ, ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ. Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΠΑΟΡΙΣΤΟΝ .
ΕΦΕΥΓΕ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ 18 ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. 40 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ . ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΔΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...
Η ΔΕΗ ΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤ.ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ..ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΕΙΧΕ Η ΕΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ .ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ?ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΔΕΞΙΑ ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ.. ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ , ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ..
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ, ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟΥΣ ΠΟΝΑ Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ
ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ , ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΦΑΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟΙ...
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΛΕΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ.. ΤΙ ΠΕΤΥΧΕΝΕΤΕ.. ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ.. ΟΤΙ ΟΡΙΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ .. ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ..
ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ?ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ , ΕΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, Ο ΚΛΑΟΥΣ ΚΙΝΚΕΛ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ..
ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΑ ΜΑΡΚΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ , ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ 1 ΜΑΡΚΟ ΙΣΧΥΡΩΤΑΤΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΥΤΟ... ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ?.. ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΥΡΑ ΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΜΑΡΚΟ..ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙΣ ΓΕΡΟ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ.. ΘΗΛΥΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΚΑΙ ΣΥ ΣΟΙΜΠΛΕ , ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΤΑΓΚ , ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΟΥ SPD .ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΜΕΣΑ .ΤΑ ΚΟΥΤΕ.........?
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑΛΕΓΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΩΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ.. Η ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΠΙΑ , Η ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΠΑΝΩ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ , ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΝΟΙΑΣΟΥΜΕ..
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΗΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ..
ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ , ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ..
ΚΑΙ ΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΤΕΥΣΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ..ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΣΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ .ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΡΕΙΣ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΜΕΣΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ..ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΣΑΙ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΝ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ , ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ , Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ..       ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: