Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ένας Εισαγγελέας την ημέρα….

ΡΕΝΑ ΔΙΑΚΙΔΗ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ της ΡΟΔΟΥ
Προτείνω να πάψουμε πια να απευθυνόμαστε στο πολιτικό προσωπικό του τόπου και να πηγαίνουμε μια και καλή στον Εισαγγελέα για τα προβλήματά μας. Άλλωστε, πολίτες και πολιτικοί στον Εισαγγελέα τρέχουμε από τα πιο ασήμαντα μέχρι τα πιο σοβαρά, παραδεχόμενοι την αδυναμία της διοίκησης και των πολιτικών της προϊσταμένων να κάνουν τη δουλειά τους. Ακόμη και για τα αυτονόητα, που στην πράξη αποδεικνύονται τα πιο δύσκολα.

Στον Εισαγγελέα για τη νέα γρίπη, στον Εισαγγελέα για τις ελλείψεις ορθοπεδικού υλικού στο Νοσοκομείο της Ρόδου, στον Εισαγγελέα για τα έργα στην Εθνική Οδό Ρόδου- Λίνδου, τις καθυστερήσεις και τα τροχαία ατυχήματα, στον Εισαγγελέα για την οικονομική καταστροφή των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται κατά μήκος του απέραντου εργοταξίου, στον Εισαγγελέα για τις διαφορές μελών της δημοτικής πλειοψηφίας, στον Εισαγγελέα για την αλληλοφαγωμάρα των δημάρχων λόγω «Καλλικράτη», στον Εισαγγελέα για να δεχτεί ο ΧΥΤΑ τα σκουπίδια άλλου δήμου… Και πόσες ακόμη περιπτώσεις. Οι προαναφερθείσες είναι μόνο των τελευταίων δεκαπέντε ημερών!
Τελικά, δεν έχουμε χρεοκοπήσει μόνο οικονομικά. Έχουμε χρεοκοπήσει πολιτικά, αυτοδιοικητικά, διοικητικά. Το μόνο που κάνουμε είναι συσκέψεις (πρόκειται περί συσκεψολαγνείας) και επικλήσεις του Εισαγγελέα. Πλήρης αδυναμίας παρέμβασης και επίλυσης προβλημάτων.

Προτείνω λοιπόν στις επόμενες εκλογές να μην ψηφίσουμε δημάρχους, περιφερειάρχες κλπ. Αφού σ’ αυτόν θα τρέχουμε πάλι όλοι, ας ψηφίσουμε μια και καλή Εισαγγελέα! (και να σκεφτεί κανείς ότι ο θεσμός της Δικαιοσύνης περνάει κρίση!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: